Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 81. epizoda: Elena napada ZORU! Hoće li Zora pristati na ULTIMATUM?

Zoru čeka neprijatno iznenađenje u mraku

Published

on

Kolo sreće 81. epizoda stiže na male ekrane u ponedeljak 27. decembra na TV Prva od 21.00 i donosi za Petra veliko iznenađenje. Elena je odlučila da je vreme da se on uozbilji. Ali nije jedini kome će zakomplikovati život.

Već u narednoj epizodi doktorku Zoru videćemo opet u strasnim zagrljajima sa Petrom. Elena to više ne može da trpi, pridikuje Petru dok se on pravda da to radi zbog njih dvoje. Ipak, Eleni to nije dovoljno, odlučuje da sama preduzme nešto i da se obračuna sa Zorom. Presreće je na putu prema kući.

Mara pokušava da objasni Bojanu da Nebojša ne može da ga zameni.

Andrija posećuje Ildu u bolnici i ona mu se kroz suze ispoveda.​

Glavne uloge u seriji Kolo sreće 81. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO: ALEKS IGO – Nova krimi drama na kanalu FOX Crime

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement