Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 37. epizoda: ŠOK! Vojin umire tokom seksa sa Aleksandrom! Anastasijina beba je kidnapovana!

Dinastija 37. epizoda se emituje u četvrtak, 25. novembra, od 21.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 37. epizoda (četvrtak, 25. novembar, u 21.00): Aleksandra ispred svoje kuće, u Brankovom dvorištu, gradi šator za svoje venčanje sa Vojinom Konstantinovićem. Od rane zore i bez najave, što jako nervira Branka i njegovu suprugu. Kristina pokušava da otkaže skup tako što će ga zabraniti, ali bez uspeha. Aleksandra se nada da će njena deca biti na venčanju. Međutim, Ognjen je ljut na Vojina te ne planira da prisustvuje svadbi.

Nikola pregleda Lidiju i predlaže joj da neko vreme bude u privatnom lečilištu o trošku Kadića, dok se ne oporavi, jer je nervno labilna.

Anastasija je veoma nespretna u ulozi majke, a Branko je veoma ponasan na svog unuka. I pored Anastasijinog negodovanja, Ognjen odvodi svog sina na groblje gde su mu sahranjeni roditelji, što je još jedan izvor bračne svađe.

Jovan gubi Lidiju na povratku iz bolnice, pošto ona sama odšeta u nepoznatom pravcu.

Ognjen pokušava da se, ipak, pomiri sa Anastasijom. Takođe, Ognjen saopštava Branku da je njihov inostrani partner Rašid izgubio svoj uticaj. Rašidov brat, Faruh, pokušava da od Branka izvuče novac, ali ga Branko izbacuje iz kancelarije. Faruh odlazi kod Nikole i saopštava mu da je Branko kriv za smrt njegovog brata. Nikoli se ponovo budi želja za osvetom.

Dinastija 37. epizoda: Aleksandra je pronašla Kristininog prvog muža!

Branko i Kristina odlaze na svoj ranč kako bi izbegli da budu kod kuće tokom Aleksandrinog venčanja. Ognjen preti Nikoli da se ne muva oko Anastasije. Nikola saznaje da je Branko na ranču od Ognjena, pa odlazi tamo.

Aleksandra nalazi Kristininog prvog muža Marka Jakovljevića preko svog prijatelja Mirka Zeca. Vojin umire pre venčanja tokom seksa sa Aleksandrom. Nikola napada Branka na jahanju, Branko pada sa konja i ostaje da leži sam u šumi. Jedan od radnika kidnapuje Brankovog unuka tokom gužve u kući zbog priprema za venčanje.

U seriji Dinastija 37. epizoda glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

VIDEO Pogledajte kako su se POČUPALE Aleksandra i Kristina!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Promo / Pink

Izvor filmitv.rs

Continue Reading
Advertisement