Connect with us

Domaći film

Novak Đoković dobija FILM i SERIJU? A evo KO bi mogao da glumi Novakovog oca!

Posle niza javnih ličnosti i Novak Đoković mogao bi dobiti film i seriju

Published

on

Novak Đoković naš je najpoznatiji teniser, a verovatno i najpoznatiji srpski sportista u svetu. Zbog toga i ne čudi što bi Đoković lako mogao dobiti i film, budući da su ga dobile i manje zaslužne javne ličnosti.

Glumac Srđan Timarov otkrio je da bi na ekranu mogao da ovekoveči oca najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, Srđana.

– Ja se zovem Srđan, možda bih voleo da igram Srđana. Nisam neki kasting direktor. Usuditi da se odabere ko bi igrao Novaka, da vidim koji će to kasting direktor da uradi. Znam jedino da će imati ne jedan film, nego više njih, i seriju, i sve što treba tako jednom velikom heroju nacije – izjavio je glumac.

Otkrio je da mu je omiljeni sport da gleda trku Formule 1, a da to zdušno podržava i njegov sin, pasionirani ljubitelj kome je to grandiozan san.

– Ranije sam uvek prebacio kanal, a sad jedva čekam vikend da gledam“, dodao je glumac.

“Putem šampiona” je strateški program “Novak Đoković Fondacije” koji pruža podršku roditeljima u sportu, kroz niz tematskih radionica, u kojima će naši čuveni sportski stručnjaci, sportisti i njihovi roditelji deliti svoja iskustva i znanja, i tako onim narednim generacijama koje dolaze, utabati stazu da lakše koračaju “putem šampiona”.

Srđana je ekipa Kurir televizije zatekla na specijalnoj projekciji filma „Kralj Ričard„, kojoj su prisustvovale i Borka Tomović i Nada Macanković.

Film Kralj Ričard prati razvojni put teniskih sestara Vilijams.

 

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto RTS

Advertisement