Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 372, epizoda: ŠOK! Sofija će se ponovo potući! A evo i sa kim OVOG PUTA!

Mnogo tajni će se razotkriti u novim epizodama serije „Igra sudbine“

Published

on

Igra sudbine 372. epizoda koja na male ekrane stiže u ponedeljak 28. novembra od 20.00 na TV Prva doneće nam jedno veliko ljubavno iznenađenje. Ali to neće biti najveći šok u novoj epizodi.

Donka saopštava Zvonimiru da je Olga puna para i da bi trebalo da se pozabave njenim „slučajem“. To, naravno, zanči ono što pretpostavljamo da znači, samo nam nije jasno kako je Olga uspela da zgrne sav taj novac i bude zavisna od Brunera koji je, svakako, zbog nečega ucenjuje. Budući da sada svi znamo za njenu decu, jasno je da ona nisu predmet ucene. Ali šta jeste?

I dok Vukašin i Ada mozgaju o tome šta se krije u pozadini svega kada je reč o Olginoj prošlosti, zlikovci su već odmaglilki. Riter za to bvreme podnosi raport ocu da je spreman za otvaranje poglavlja „ministarka Tankosić“, ali da mu je za to potrebna jedna informacija – da li je bio sa njom u vezi.

Kada se sretnu kod Matije na rehabilitaciji, Sofija i Klaudija ulaze u klinč. Luka odlučuje da Uni kaže istinu – Lila se „muva“ sa njenim ocem. Ali početak njihove romanse pokvariće susret sa Božidarkom…​

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 372. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

Advertisement