Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 61. epizoda: Dana će Boži žestoko zagorčati život! Evo i KAKO!

Boži će debelo presesti švalerisanje, a evo i kako!

Published

on

Kolo sreće 61. epizoda koja je na programu TV Prva od 21.00 u ponedeljak, 29. novembra pomrsiće konce i uplesti sudbine na najneočekivanije načine mnogim junacima ove serije. Negativci će nastaviti da igraju opasne igre, a ovog puta pridružiće im se neki dobri likovi koji su se našli u lošoj situaciji. Evo o čemu je reč.

Veroučitelj je i dalje na mukama. Ivana ne prestaje sa ucenama. Hoće li ga to korak po korak odvesti ka novom obračunu sa Ivanom? I dok on muči svoju muku Zora ima problem saobraćajne prirode. Pukla joj je guma. Međutim, zlo nikad ne ide samo. Ona nailazi na Petra koji se ljubazno nudi da joj pomogne. Petar je spreman da joj ponudi i više od toga, te joj daje svoju vizitku da ga pozove kad god želi.

I dok Dana odbija Božidareva udvaranja, njen sin besni jer mu je okaljala obraz vucarajući se sa predsednikom mesne zajednice.  Ne znajući šta će, Dana traži pomoć od svog frizera. On joj daje predlog koji nije očekivala. Boži će uskoro presesti švalerisanje. Dana mu priprema žestoku osvetu! Zagorčaće mu život.

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (61. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Izvor filmitv.rs

Advertisement