Connect with us

Domaće serije

ŠOK! Vukašin napušta seriju IGRA SUDBINE? Treća sezona bez Slobodana Ćustića. Evo i ZAŠTO

Ada ostaje bez vrednog saveznika u borbi protiv Ritera

Published

on

Igra sudbine korak po korak polako se bliži kraju. Na nekih 50 epizoda od finala druge sezone pitamo se šta nas čeka u nastavku? I što je još važnije, pitanje je ko će ga dočekati živ?

Pre nekih mesec i po bilo je govora o tome da će u nastavku serije život izgubiti jedan od glavnih likova u seriji. Budući da se tada pretpostavljalo da će serija trajati do kraja januara naredne godine, odnosno do finala druge sezone, moguće je očekivati da se ovaj scenario i promeni. Budući da je treća sezona zvanično odobrena, i da je televizija Prva ta koja će stati iza narednog ciklusa serije „Igra sudbine“ jedna od opcija je i da Žarko Jokanović kao scenarista odluči da kobni trenutak prolongira za neka bolja vremena.

Ipak, ako je ostao pri zamisli da nekom od likova presudi, ostaje pitanje – o kome je reč. Za sada jasnih informacija o tome još nema, ali mi vam na osnovu zdrave logike, izjava glumaca i razmatranja toga ko je bio deo, a ko nije prisustvovao završnim scenama, donosimo našu listu najverovatnijih glumaca koji će naredne godine sreću potražiti na nekom drugom setu. Reč je takođe i o onima glumcima čije je pojavljivanje u seriji od presudne važnosti i bez kojih serija neće biti što je bila.

1. Višnja

Jedna od junakinja čija uloga trenutno dobija na važnosti jeste Adina verna pomoćnica Višnja ( Jelena Đukić). Kao što znamo, Višnja je ostala bez ćerkice Ane. Komarac ju je kidnapovao iz bolnice, a zatim i pobegao sa njom u inostranstvo. Višnja trenutno samo sanja o trenutku u kom će u svom zagrljaju ponovo imati svoju ćerkicu. Bez sumnje je jasno da će do toga na kraju doći. Cenu povratka male Ane još ne znamo. Verovatno je da Višnja svoju priču u seriji „Igra sudbine“ neće završiti tragično. Realnije nam je da će nakon što povrati dete poželeti da se negde skloni od gužve i turbulentnog života Kanačkih. Zbog toga, a i zbog činjenice da nekoliko poslednjih nedelja snimanja prethodne sezone glumica Jelena Đukić nije provela na setu, pretpostavljamo da će se putovanje u seriji Žarka Jokanovića za Višnju ovde završtit. Makar u sklopu stalne glumačke postave. Epizodna pojavljivanja su uvek moguća. Jasna je nova Adina kućna pomoćnica, Višnja će u narednom periodu imati sasvim dovoljno sporednih obaveza.

2. Vukašin

Jedno od mogućih rešenja je da se u nastavku serije ne susretnemo ni sa Vukašinom. Iako je gotovo nemoguće zamisliti kako bi „Igra sudbine“ funkcionisala bez starog lisca i prevejanog Adinog pomoćnika, glumac Slobodan Ćustić je i tokom protekle godine polako počeo da se okreće drugim projektima. Jedna od njih je i serija „Šetnja sa lavovima“ u režiji Filipa Čolovića koja uskoro počinje da se snima. S obzirom na Ćustićev obično preobiman angažman u „Igri sudbine“ deluje teško ostvarivo da će glumac moći da se u isto vreme podjednako posveti u oba projekta. Mada, ako je to mogla da uradi Milica Milša, glumeći u drugoj sezoni serije „Junaci našeg doba“, za Vukašina ovakav zahtev, možda i neće biti preozbiljan zahtev.

3. Komarac

Po nekoj logici pretpostavljamo da će obračun među blizancima morati da se završi krvavo. Svitac je krenuo u nemilosrdan lov na brata. Iako ih povezuje krv, godine mržnje i neprijateljstva učinile su jaz među njima nepremostivim. Verujemo da će to tako i ostati. Pretpostavljamo da kraj serije neće doživeti oba lika, s obzirom na to da su tako sudbinski suprotstavljeni međusobno. Prema našem scenariju, Marinko će u odsudnom trenutku kada bude konačno uspeo da pronađe brata i ćerku, biti prinuđen da se bori za život. Komarac već drugi put izbegava zatvor. Ovog puta, deluje nam, neće uspeti da prevari sudbinu. Znajući da mu sleduje robija zbog  onoga što je uradio vrlo je verovatno da će morati da puca u brata. Baš kao što će i Svitac morati da se brani. U tom vatrenom obračunu neko će stradati. Prema našim predviđanjima biće to Komarac.

Imate li još neku ideju? Bez koga bismo mogli da ostanemo u nastavku serije „Igra sudbine“?

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Izvor filmitv.rs

Advertisement