Connect with us

Domaće serije

ŠOK! Jadran Malkovič ponovo završio go u bazenu! Evo i u kojoj seriji!

Žene, spremite se! Jadran Malkovič ponovo stiže da vas osvoji, ovog puta u glavnoj ulozi

Published

on

On je misteriozan moćnih iz senke. Političar koga su obuzele zle sile. Toliko je zastranio da je spreman i rođenu ćerku da žrtvuje zarad dobrobiti zla. A, opet, seksi i zavodljivo promiskuitetan, Vladimir iz “Crne svadbe” je preko noći skrenuo pažnju na sebe. Tačnije nemački glumac srpskog porekla Jadran Malkovič.

Scena kraj bazena, u kojoj se obreo kao od majke rođen (otpozadi), a zatim i žestoka scena seksa u vodi sa dve devojke, dok sve to posmatra njegova bivša žena Nataša, vezana lisicama za stub, šokirale su Srbiju. U domaćim medijima se danima pričalo samo o tome, ali Jadran Malkovič poručuje da pomenute scene njemu i ekipi nisu bile nimalo seksi.

– Da, čujem da se o tome veoma mnogo priča (smeh), ali istina je da u tim scenama, sa naše strane kamere, nije bilo ničeg posebno seksi. Snimanja su trajala dugo, bilo je hladno, a mi smo u tom bazenu stajali satima. Tako da, koliko god to izazovno delovalo na kraju na malom ekranu, uživo je, verujte, to bilo sasvim drugačije iskustvo. Ali ako publika ništa nije primetila na našim licima, onda sam srećan, jer znači da smo uradili dobar posao – rekao je, u intervjuu za “TV novosti”, Jadran Malkovič.

Jadran Malkovič i Aleksandra Janković u seriji „Azbuka našeg života“

Atraktivnog glumca gledaćemo i u novoj domaćoj hit seriji “Azbuka našeg života”, u kojoj igra glavnu mušku ulogu. Na radost mnogih pripadnica lepšeg pola, Jadran će biti, pa skoro u svakom drugom kadru. Zanimljivo je da će odmah u prvoj epizodi Jadran ponovo završiti u bazenu! A kako drugačije nego nag, i pokazati svoj isklesan torzo.

Aleksandra Janković, koja igra glavnu žensku ulogu, i ja smo se u potpunosti upoznali kada smo stigli na Frušku goru. Tu smo se na snimanju scena na bazenu potpuno opustili. Povezala nas je ta ljubav prema vodi. Aleksandra je u vodi neverovatna, brza, kao da joj je to prirodna sredina. Kreće se poput sirene. I ja, takođe, obožavam vodu, tako da smo se tu napokon oslobodili i “proradili” kao Uroš i Vesna – rekao je Jadran.

Serija “Azbuka našeg života” emitovaće se od 3. decembra, petkom u 21.00 na kanalu Superstar.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Contrast studios

Izvor: filmitv.rs / TV novosti

Advertisement