Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Sledi veliki ŠOK! Svitac i Komarac se našli OČI U OČI! Evo KO je POBEDIO!

Igra sudbine spojila je dva zakleta neprijatelja! Usledio je KRVAVI OBRAČUN!

Published

on

Igra sudbine donela nam je do sada sasvim dovoljno iznenađenja da o njima razgovaramo i razmišljamo barem do kraja godine. Od finala druge sezone, odnosno, te čuvene 411. epizode deli nas još tačno dva meseca. Sigurno smo da će u preostalih 50 epizoda Žarko Jokanović smestiti sasvim dovoljno avantura, zapleta i raspleta kao uvertiru u sigurni smo još dinamičniju treću sezonu.

Međutim, ono što većinu gledalaca sada zanima jeste to kako će se rešiti nekoliko glavnih pravaca u aktuelnoj priči.

Pre svega to, Olgina sudbina, Višnjina sudbina, ko će biti ta misteriozna osoba bez koje ćemo ostati do kraja druge sezone, i naravno – kako će izgledati finalni obračuna Svitca i Komarca?

I dok za većinu stvari još nema jasnih naznaka šta će se to dogoditi i kako će se rešiti bilo koja od ovih priča, donekle imamo osećaj za mogući epilog napete situacije između bar jednog para.

Naravno, reč je o braći blizancima oko čijeg finalnog susreta i sukoba se plete ostatak priča u seriji Igra sudbine. Naravno, to su Svitac i Komarac. Dva zakleta neprijatelja, i to sa razlogom. Iako su svi verovali da je Komarac mrtav, on se vratio u živote junaka serije „Igra sudbine“ i napravio potpuni haos. Već smo videli da je kidnapovao Višnjinu ćerku, a zatim sa njom i pobegao.

Svitac trenutno čini sve da je pronađe. A od nedavno mu se opasno približio. Naime, on je od Sofije saznao da je Komarac pobegao sa malom Anom u Rusiju, gde se krije od Vukašina i od policije. Ali ne i od Svica. On je rešen da ga nađe. A njihov konačnu susret, ne sumnjamo, biće krvav. I sasvim je moguće da će u tom obračunu neko od njih dvojice stradati.

A dok do tog susreta napokon ne dođe mi smo sasvim slučajno otkrili da su se Svitac i Komarac već susreli. I to oči u oči! Pretnje su pale, kao i poziv na obračun golim rukama! Naime, glumačka ekipa serije „Igra sudbine“ prošle zime boravila je na Kopaoniku gde se odmarala od napornih snimanja. Tom prilikom ekipa novopazarske televizije posetila je glumce i iznenadila se jer je na jednom mestu zatekla i Svica i Komarca. Njih dvojica tada su odmerili snage, ali u kuglanju. I pogodite KO JE POBEDIO. Odgovor ćete saznati u klipu u nastavku, a on bi nam mogao i otkriti ko će pobediti kada se Komarac i Svitac budu susreli u seriji.

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Izvor filmitv.rs

Advertisement