Connect with us

Domaće serije

BESA 2 stiže na TV PRVA! A evo i KADA i u KOJIM TERMINIMA!

Uroš, Dardan, Koci, Divna… vraćaju se na naše male ekrane

Published

on

Besa 2
Adrenalin Promo

Besa 2 vraća se na TV PRVA! Posle veoma uspešne prve sezone, televizija Prva od 1. decembra emituje nastavak hit serije „Besa“.

Svake srede i četvrtka u 22.00 premijerno na nacionalnoj televiziji moći ćete da uživate u jednom od najkvalitetnijih serija snimljenih kod nas. Ukoliko propustite premijeru, već u petak od 23.20 možete da  pogledate reprizu obe epizode.

Serija se nastavlja tri godine kasnije pošto je Uroš Perić primio poslednji zadatak od šefa albanske mafije Dardana Beriše da ubije inspektora Petrita Kocija kako bi iskupio sopstveni život.

Uroš Perić i njegova porodica nalaze se na potpuno neočekivanom mestu, dok su šef mafije Dardan Beriša i inspektor Interpola Petrit Koci smešteni u neočekivane zaplete i situacije.

Uprkos očevoj zabrani, mladi Driton Beriša dobija značajnu ulogu.  Željan osvete vraća se u Ulcinj i pokereće niz dogadjaja koji će nametnuti dilemu da li je uvek moguće održati datu reč i zaštiti porodicu.

U  “Besi”, snimljenoj u koprodukciji Telekoma i Adrenalina, glavne uloge tumače Radivoje Bukvić , Arben Bajraktaraj, Miloš Timotijević , Lana Barić, Hana Selimović, Milan Marić, Milica Gojković,  Selman Jusufi…

Besa 2 – novi likovi

Besa sezona 2

Među novim likovima pojavljuje se  muzičar Relja Popović kao beogradski kriminalac Igi.  On radi za jedan od albanskih narko klanova i desna je ruka Luke koga u seriji tumači Milan Marić.

Prvi utisci su da je Relja Popović obavio odličan zadatak i da sjajno funkcioniše sa Marićem kao svojim direktnim partnerom. Novo lice je i šarmantna Milica Zarić, koja igra suprugu Petrita Kocija. Ona je njegova ljubav iz mladosti sa kojom živi u elitnom delu Beča.

Svi likovi i stari i novi doneće vam u drugoj sezoni neočekivanu priču pod sloganom „Porodica je sve“,  a svaka epizoda sve veće i veće uzbuđenje.

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

BONUS VIDEO Ubice mog oca 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Adrenalin

Izvor FILM I TV

 

Advertisement