Connect with us

Domaće serije

HIT! Milan Marić postao TATA! A evo i kako se snašao kao RODITELJ! (FOTO + VIDEO)

Pogledajte fotke Milana i malog Vase

Published

on

Besa lagano dodaje gas. Ove subote na kanalu Superstar emituje se 3. a dan kasnije i 4. epizoda popularne krimi drame. Ono što je svakako privuklo najveću pažnju gledalaca jeste pogibija porodice Perić, ali u zaleđu turbulentnih mejnstrim dešavanja odvija se ljubavna priča koja je mnoge zainteresovala. Naravno, reč je o ljubavi Luke i Une koji su u međuvremenu postali – roditelji.

O tome kako su se uklopili u ovaj deo priče i kako su se snašli u ulozi roditelja dečaku koji se inače zapravo zove Vasa, Milica Gojković i Milan Marić nisu krili oduševljenje, ali i strah pred ovom obavezom.

– Moj prvi susret sa Vasom bio je neslavan, imala sam osećaj da me prezire – uz smeh otkriva Milica priznajući da se nije najbolje snašla u navikavanju na svoje TV dete, za razliku od Milana koji je odmah “kliknuo” sa malim Vasom. A evo i kako je “kupio” njegovo poverenje.

– Išli smo nekim ustaljenim putem – sokić, parkić, lopta, malo sam učio njegov jezik, malo je on učio moj jezik i brzo smo se uklopili. Naravno da sam odmah od njega dobio neku bakteriju iz vrtića. Dugo nisam bio bolest, onda sam odjednom počeo da imam neke probleme. Otišao sam do doktorke i ispostavilo se da sam pokupio bronhitis. Ona me je pitala da li sam bio u kontaktu sa nekim detetom i ja sam se tada setio otkud mi bolest.

Ako vas je uvek zanimalo da saznate sve o tome kako nastaje jedna serija ili na koji način različiti timovi i glumci saradjuju, vodimo vas iza kamere u specijalnoj emisiji “SVE O BESI”, u produkciji Adrenalina i Two Rivers. Gledaocima otkrivamo eksluzivno kako je nastala hit serija BESA, kako su se snimale najzahtevnije scene i na koji način su se glumci prilagodili novim izazovima tokom snimanja druge sezone.  Premijerno u subotu 4.12. u terminu od 19.05h pogledajte specijalnu emisiju SVE O BESI na  Superstar kanalu, dok seriju BESA na Superstar kanalu možete gledati subotom i nedeljom u terminu od 21h.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Adrenalin/Telekom

Izvor Film i TV

Continue Reading
Advertisement