Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 42. epizoda: Aleksandra dovodi Krstininog prvog muža! Sledi skandal!

Dinastija 42. epizoda se emituje u ponedeljak, 6. decembra, od 21.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 42. epizoda (ponedeljak, 6. decembar, u 21.00): Anastasija renovira “La Miraž”, posvećena je tom poslu. Ognjen se trudi da je podstakne da više vremena provodi kod kuće sa njim i njihovim sinom. Međutim, ona smatra da su oni gotovi, a da vreme sa sinom provodi. On je razočaran.

Aleksandra odlazi kod Branka, pokazuje mu odelce koje je Adam nosio kada je bio otet. Ali, Branko ne veruje u te priče, smatra da je taj momak koji se predstavlja kao Adam, prevarant. Adam odseda u “La Miražu”, upoznaje se sa Anastasijom, flertuje i provodi neko vreme sa njom. Njoj se on dopadne. On zna ko je ona, ali se poigrava sa njom.

Branko reši da se, ipak, raspita o Adamu, zajedno sa Jovanom Arsićem i Kristinom odlazi u Sremsku Mitrovicu. Posete groblje, saznaju da je Maksim Terzić mrtav. Potom odlaze kod matičara u starački dom kako bi nastavili istragu, matičar Svetozar priznaje da je dete upisao pod drugim imenom kako bi učinio svojoj rođaci.

Dinastija 42. epizoda: Ko je Marko Jakovljević?

Adam se useljava kod Aleksandre. Anastasija i Adam sede na piću, kada Aleksandra naiđe i oslovi ih bratom i sestrom, Anastasija se razbesni i ode.

U kući Kadić svi već veruju da je to Adam, svi osim Anastasije, koja je ogorčena na njega i govori da ga nikada neće prihvatiti. Aleksandra želi da smesti Kristini, tako što će dovesti čoveka sa kojim je Kristina i dalje u legalnom braku ne znajuću to. U pitanju je Marko Jakovljević, teniski trener, koji će se kasnije zaposliti u “La Miražu”.

U seriji Dinastija 41. epizoda glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Printscreen Instagram

Izvor filmitv.rs

Advertisement