Connect with us

Domaće serije

ŠOK! Popularna glumica napušta seriju “Igra sudbine”! I kaže da joj nimalo nije žao! Evo o kome je reč!

Published

on

U popularnoj seriji “Igra subine”, Jelena Đukić je ostvarila zapaženu ulogu Višnje, kućne pomoćnice i desne ruke poslovne žene Ade Kanački.

Naime, iako se već sa nestrpljenjem očekuje početak snimanja treće sezone ovog serijala Žarka Jokanovića, Jelena neće učestvovati u nastavku.

– U pravu ste, neću snimati nastavak. Završio se jedan ciklus i moramo da idemo dalje. Moja situacija je takva da idem dalje u nove projekte i prosto moram da stanem sa ovim snimanjem. Dosta smo rekli sa “Igrom sudbine” u 409 epizoda i mislim da smo zaokružili jednu priču. Verujem da u njoj može još nešto da se kaže ali ja sam odlučila da kao umetnik krenem dalje, u nove projekte – ističe ona.

Igra sudbine Višnja

Jelena Đokić: Višnju više nećemo gledati u seriji „Igra sudbine“

Na pitanje da li joj je žao što napušta ekipu i nastavak serije „Igra sudbine“, Jelena Đukić kaže:

– Nisam razmišljala o tome da li mi je žao. Ipak, nije, jer ljudi gube najbliže, pa idu dalje kroz život. Ovo je projekat u kome sam bila dve godine i dala sam svoj maksimum. Nisam se nijednog trenutka premišljala da ostanem u ovom projektu, jer ja više nema šta da ponudim ovoj seriji – dodaje glumica.

Jelena tvrdi da nije upućena ko osim nje više neće biti deo serije.

– Kada je pala poslednja klapa, ja sam se pozdravila sa ekipom sa kojom sam lepo radila. Mi smo imali i našu grupu “Pančetovići” u kojoj su bili svi glumci. Zahvalila sam im se na saradnji i odjavila se. Jednostavno, idemo dalje – završava glumica.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen / Instagram

Izvor: Alo

Advertisement