Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE: Riter je za Milu spremio PAKAO! Udariće joj na RODITELJE? A evo I KAKO!

Una je gotova, sada je na redu Mila. A evo šta je Riter spremio za siroticu!

Published

on

Igra sudbine sprema nam novi šok. Odnosno, Riter pre svih. Ono što nas očekuje u nastavku već dve godine najgledanije domaće serije gledaocima će oduzeti dah i učiniti da im zaklecaju kolena. Zla ekipa krenula je u finalni obračun, a narednih tridesetak epizoda doneće obrte koji će biti pravi rolerkoster emocija. Biće tu iznenadnih smrti, vesti koje će promeniti živote naših junaka, novih likova i, priznajemo, ne tako mnogo lepih novina.

Ono što se trenutno priprema je početak ostvarenja Riterovih zlih zamisli. Nakon što se razračunao sa Višnjom i Marinkom, Riter je uporedo sa napadom na Milevu Tankosić, otpočeo i sa napadom na Adine snaje. Time je rešio da krene sa udarom pravo na srce porodice Kanački. A evo i kako.

Već smo videli da je Unu sačekalo neprijatno iznenađenje. Njen otac Časlav zatekao se u Božidarkinom i Sofijinom stanu u nezgodnom trenutku. Nažalost, ne slučajno. Baš kao što ni Luka u taj stan baš u tom trenutku nije zalutao igrom sudbine. Sve je to bilo veoma pažljivo orkestrirano maslo opasnog lisca Ritera. Nadahnut saznanjem da Božidarka poznaje Uninog oca, Riter je smislio zlokobni plan koji će načeti Lukin i Unin brak. Uninom ocu je podmetnuta predstava na koju neće moći da zažmuri. A Luka, takav kakav je, kao i uvek – odreagovaće pogrešno i navino i dati još više povoda za sumnju.

Uni, kao što i predpostavljate, crv sumnje neće dati mira, a kuda će je to „nagrizanje srca“ odvesti u daljim epizodama tek ćemo saznati.

Ono što, međutim, tek treba da nas zabrine jeste drugi deo Riterovog plana. A to je napad na Milu i drugu polovinu Adinog srca. Kada zarije svoje otrovne strele u obe polovine srca moćne lavice, i u Luku i Aleksu, Ada će napokon biti ranjena i bespomoćna, spremna da je dokrajči zauvek.

I dok je Riter Unu napao preko lažne preljube koju je Luka navodno počinio sa Sofijom, za Milu je spremio nešto još gore. Lažnu priču o njenim roditeljima. U narednim epizodama, ako je suditi prema scenariju serije na kojoj je „Igra sudbine“ zasnovana, Mila će saznati neke iznenađujuće vesti o njenim, Nadinim i Debeljkovim davno preminulim roditeljima. Kakvu će joj to laž Riter servirati, tako da će je te vesti protresti iz korena. Sledi li nam šok veći od svih do sada? Da li ćemo saznati da su Milini roditelji živi?

Naravno, samo kao deo Riterovog bolesnog plana? Ili nas čeka nešto još gore?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor: filmitv.rs

Advertisement