Connect with us

TV

NEČISTA KRV 1. epizoda : Zbog ove SCENE plakala je CELA SRBIJA! (FOTO)

Životna priča Anđe privukla je pažnju svih gledalaca, a evo i zašto

Published

on

Nečista krv, serija u produkciji RTS-a i produkcijske kuće This and that, startovala je uspešnom premijerom na kanalu RTS 1 u subotu 4. decembra. Drugu epizodu gledamo već u nedelju 5. decembra od 20.00, a prvi komentari već su stigli. I čini se da je javnost, uprkos uobičajenim podelama u oceni, ovog puta zadovoljna onim što joj je ponuđeno.

Iako smo tek na početku desetodelne priče koja će nas tek provesti kroz mnogobrojna dela Bore Stankovića, na kojima je i zasnovana, prvi utisci već su se izdvojili. Među najsnažnijim je sudbina Jovčine žene Anđe koja je mnoge dovela na ivicu suza.

Životna priča Anđe, supruge sina Hadži Trifuna, koje muž želi da se otarasi tako što će je poslati u manastir i odvojiti od dece, privukla je pažnju mnogih.

Pogotovo reči Jovčine majke Kate, koje ona izgovara tešeći je.

– Ćuti i trpi, to ti je ženski posao snajo, rodi, pa umri. Obećavam ti da ću ti naći dostojnu majku tvojoj deci.

Nela Mihailović i Milica Gojković u seriji „Nečista krv“

Inače, Anđa u seriji plaća ceh toga što nije mogla da iznese ulogu onog što joj društvo nameće, a mlada glumica Milica Gojković, koju trenutno gledamo i kao Unu u seriji “Besa”, prema mnogima je odlično odigrala ovu malu, ali značajnu rolu.

U seriji se može videti i odnos Jovče, odnoso odnos tadašnjih muškaraca prema ženama, koje su u ovom slučaju uloga, a ne ličnosti.

– Ona je jedna od onih mladih žena čije su duša i svest nekako bile u raskoraku u odnosu na položaj i ulogu koja joj je određena. Ona je negde probala da ne bude neko ko će stajati pognute glave i to je itekako imalo određene posledice koja je ona trpela – rekla je Milica Gojković o svom liku.

Glavne uloge u seriji “Nečista krv”, koja ima 10 epizoda, igraju Dragan BjelogrlićAnđela JovanovićKatarina RadivojevićDejan BućinMarko GrabežNedim NezirovićTim SejfiTeodora DragićevićNela MihajlovićLeon LučevDragan MićanovićFeđa ŠtukanSara SandevaLjubomir Bandović i Milutin Milošević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / RTS/ This and That production

Izvor: filmitv.rs/Kurir

 

Continue Reading
Advertisement