Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Da li će Una OPROSTITI Luki? Ili je svemu KRAJ?

Riter je udario Adu tamo gde je najslabija – u snaje!

Published

on

Igra sudbine ne prestaje da nas iznenađuje. I šokira. Iako nas svaka pobeda Ade Kanački i njenih saveznika uvek iznova obraduje, novi dan nam pokaže da neprijatelji još nisu spremni da polože oružje. Iako je Bruner u zatvoru, pokazalo se da njegov naslednik može biti još jači i opasniji protivnik. Sve radi mnogo smišljenije i prikrivenije, a samim tim i pogubnije po Adu.

U jednoj od prethodnih epizoda videli smo da je Riter do najsitnijeg detalja izložio Sofiji Šubarević svoj pakleni plan. U izlaganju tog plana saznali smo da je prve korake za uništenje Ade već preduzeo. Udario je na Višnju, Marinka i Komarca, a sa njima i na Vukašina kog će tek dokrajčiti.

Iako je Riter već prešao na sledeći korak, a to je raskusurivanje sa Milevom Tankosić i prljava ucena zbog koje će ona morati da posvađa Vukašina i Adu, Riter je uporedo počeo sa radom na još jednom segmentu svog monstruoznog plana. Na tabli sa slikama, videli smo da je Riter uz Milevinu postavio i fotografije Mile i Une.

Da li je ono što se dogodilo u Sofijinom stanu u stvari početak Riterovog udara na Unu i Luku? Slučajnosti ne postoje. Ili barem mi u njih ne verujemo. Zato i smatramo da će pravi haos sa Lukom i Unom tek nastupiti. Naivni Časlav u svemu će odigrati presudnu ulogu jer će on biti taj koji će isprovociran predstavom priređenom samo za njegove oči Unu ubediti da Luka definitivno nije čovek za nju. I plašimo se da će mu Una poverovati. Jer ponekad previše puta ponovljena laž postaje istina.

Uspe li Riter u ovom naumu to će doneti novi haos u porodicu Kanački. Luka ostaje bez Une, a sledeća na udaru je Mila. Ovim potezima Riter će Adu Kanački baciti na kolena. Jedini način da mu se suprotstave je da mentalno budu snažniji od njega i da ga pobede neizmernom ljubavlju i poverenjem. Hoće li Una moći da pronađe tu ljubav u sebi? Hoće li moći da oprosti Luki?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor: filmitv.rs

 

Advertisement