Connect with us

Serije

MORNARIČKI ISTRAŽITELJI stižu sa 11. sezonom na kanal FOX CRIME

Od 7. decembra, radnim danima u 21.05, gledamo 11. sezonu serije “Mornarički istražitelji”

Published

on

Na početku 11. sezone popularne krimi-drame “Mornarički istražitelji” (NCIS), čijih 24 epizode premijerno gledamo od 7. decembra (radnim danima u 21.05) na kanalu FOX CRIME, bomba je eksplodirala na zvaničnom događaju u Vašingtonu. Sekretar mornarice Klejton Džarvis (Met Krejven) poginuo je na licu mesta, dok je šef državne bezbednosti Tom Morou (Alan Dejl) teško ranjen.

Istražitelji sumnjaju da je napad povezan sa ubistvom člana mornaričkih foka Mekbrajda, čija je odsečena glava pronađena u poslednjoj epizodi prethodne sezone. Čini im se da neko pokušava da ih ukloni jednog po jednog. Gibs (Mark Harmon) putuje u Iran kako bi istražio slučaj, a Toni (Majkl Vederli) u Izrael da pronađe Zivu David (Kout de Pablo). Makgi (Šon Mari) pokušava da odgonetne tajnu porekla bombe, dok ostatak ekipe rešava ubistvo vojnika koji je usmrćen tokom pljačke.

Gibs pomaže svom ocu da pronađe prijatelja iz Drugog svetskog rata, koji mu je svojevremeno spasao život. U 18. epizodi, Gibs će u Nju Orleansu posetiti bivšeg kolegu Dvejna Prajda (Skot Bakula), kako bi sa njim učestvovao u istrazi ubistva kongresmena, koji je nekada bio agent “Mornaričkih istražitelja”. Njih dvojica žele da utvrde da li je taj zločin politički motivisan ili je povezan sa hapšenjem serijskog ubice, koji je napadao vojno osoblje i javne službenike. Ova epizoda je, zapravo, uvod u sestrinsku seriju “Mornarički istražitelji: Nju Orleans”.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto ©2014 CBS Broadcasting Inc. All Rights Reserved

Advertisement