Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 377. epizoda: Žiška otkriva KO je Riterova KRTICA! Nećete verovati O KOME je reč!

Za Žišku nema tajni! A evo koju je našla u Olginom novčaniku!

Published

on

Igra sudbine 377. epizoda koja je na programu u ponedeljak 6. decembra od 20.00, doneće nam veliko iznenađenje koje će potpuno preokrenuti odnos snaga u borbi dobrih i zlih. Ada će saznati veoma važnu stvar.

A dok ne saznamo šta je Ada saznala da vidimo kakav haos se dešava nakon što je Časlav zatekao šok scenu u Sofijinom stanu. Časlav prepričava ćerki da je video Unin i Lukin poljubac i da Sofija tvrdi da je Luka i dalje njena najveća ljubav. Baš kao i ona njegova. A jedan drugi šok sačekao nas je u jednom drugom stanu. Lila prepričava Adi šta je videla i čula kod Olge u sobi pre nego što je nasrnula na Ivana. Ona je uverena da zna kojom tajnom Olga ucenjuje svog još uvek zakonskog muža.

Za to vreme Riter ucenjuje Milevu – ako ne uradi šta traži od nje, posleće je na robiju. Čime li to Riter ucenjuje Milevu?

Kada saopšte da su odlučili da bebu nazovu Ruža, Pančeta se istrčava i pred Nadom i izgovara da je Strahinjina majka mrtva.

E, sad sledi najzanimljiviji deo. Dok sedi sa Nikšom na večeri, Ada dobija poruku od Žiške. U novčaniku je pronašla zanimljivu vizitku sa imenom: Nikša Korlat. ​

Da li to znači da je Nikša u stvari Riterova krtica u Adinim redovima?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 376. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

 

Advertisement