Connect with us

FILM

Urnebesne HIT komedije “Njeni roditelji” i “Upoznajte Fokerove” na kanalu FOX LIFE

Naredne dve nedelje rezervisane su za smeh uz Bena Stilera i Roberta de Nira u filmovima “Njeni roditelji” i “Upoznajte Fokerove”

Published

on

“Njeni roditelji” je američka komedija iz 2000. godine, u kojoj glavne uloge tumače Ben Stiler i Robert de Niro. Film je režirao Džej Rouč, koji se proslavio filmovima iz serijala o Ostinu Pauersu. Posle četiri godine pojavio se nastavak filma “Upoznajte Fokerove”, a zbog velikog uspeha snimljen je i treći deo “Upoznajte male Fokerove” (2010).

Film “Njeni roditelji”, koji je na programu kanala FOX LIFE u nedelju, 5. decembra, od 20.00, prati medicinskog radnika Grega Fokera (Ben Stiler), koji namerava da zaprosi svoju devojku, Pamelu Berns (Teri Polo). Ali, pre nego što to uspe da učini, odlazi u posetu Pamelinim roditeljima, odnosno u njihovu kuću, kako bi prisustvovao venčanju Pameline sestre.

Greg ni ne sluti da će morati da istrpi porodičnog ljubimca mačka Džinksa, sve Pameline rođake, kao i njenog oca Džeka Bernsa (Robert de Niro) – penzionisanog CIA operativca koji sumnja da je Greg dobar za Pamelu. Greg se muči da impresionira Pamelinu porodicu, ali sve što on kaže ili učini – Bernsevi smatraju uvredljivim.

Drugi deo urnebesne komedije “Upoznajte Fokerove” gledamo 12. decembra, u nedelju od 20.00, na kanalu FOX LIFE. Nakon što je dobio dozvolu da se oženi ćerkom penzionisanog CIA agenta, Greg, njegova verenica Pem i njeni roditelji putuju u Majami, na Floridu, kako bi se upoznali sa Gregovim vrlo liberalnim roditeljima, Roz (Barbra Strajsend) i Berni Foker (Dastin Hofman).

Roz je seksualni terapeut za starije osobe, dok je Berni advokat koji se povukao u penziju, kako bi kod kuće mogao odgajati Grega. S druge strane, Pemini roditelji, Džek i Dina, su tradicionalno konzervativni. Upravo te suprotnosti roditelja i njihovih stavova su stvari iz kojih proizlazi većina komičnih situacija i zapleta u filmu.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement