Connect with us

FILM

„NJENI RODITELJI“: Na kanalu FOX LIFE

U petak, 28. aprila, od 21.00

Published

on

Njeni roditelji

Romantična komedija „Njeni roditelji“ koja je na kanalu Fox Life (petak, od 21.00), prati medicinskog tehničara Grega Fokera koji upoznaje roditelje svoje devojke pre nego što je zaprosi. Međutim, devojčin otac je noćna mora svakog momka.

Grek Foker (Ben Stiler) je zaljubljen u Pem Berns (Teri Polo), i na predstojeći vikend koji će provesti u kući njenih roditelja gleda kao na savršenu priliku da je zaprosi. Međutim, kada se Greg upozna sa Peminim roditeljima, stvari munjevitom brzinom počinju da se kreću nizbrdo.

Peminom ocu, Džeku (Robert de Niro), se u startu ne dopada Greg, te ga on konstantno ismejava zbog činjenice da radi kao medicinski tehničar (medicinska sestra) i primoravajući ga na svakom koraku da bude bolno svestan razlike među njima. Dok je Greg pomalo aljkav, neambiciozan i jevrejskog porekla, Pem potiče iz protestantske porodice koja ima kraljevsko poreklo, a situacija će od loše krenuti ka još goroj kada Greg slučajno razbesni Peminog oca, bivšeg CIA agenta, i ostatak njene porodice i u jednom trenutku skoro uniš¡ti njihovu kuću i celo venčanje…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Fox

Advertisement