Connect with us

Domaće serije

Magdalena Mijatović iz “Dinastije”: Zbog Marije Karan sam drhtala od straha! Evo i zašto

U seriji su večiti neprijatelji, a kakve li su u privatnom životu?

Published

on

Kada je dobila ulogu Anastasije Kadić u seriji “Dinastija”, Magdalena Mijatović je tek završavala Fakultet dramskih umetnosti u Novom Sadu. Bila je presrećna zbog velike šanse koja joj je ukazana, ali istovremeno ju je, kako kaže, uhvatila “frka” da li će studije uspeti da završi na vreme. Na kraju je uspela da uskladi snimanje sa poslednjih ispitima na fakultetu.

– Kada sam počela da snimam seriju, bila sam potpuno izgubljena. Prvi put sam stala pred tri kamere, sa toliko ljudi prisutnih na setu. U početku mi je bilo uzbudljivo i stresno, ali, eto, navikla sam se – iskrena je Magdalena Mijatović.

– Prvog dana sam snimala samo jednu scenu i to sa Marijom Karan. Imala sam malo teksta. Ipak, tresla sam se kao prut pred kamerama, još je bila emotivna scena. Sva sam bila utrnula, pa mi je smešno kada se toga setim. Sada sam više na setu nego kod kuće – ispričala je u jednoj emisiji Magdalena.

Marija Karan, koja joj glumi majku Aleksandru, najveća joj je podrška u ovom velikom TV projektu.

– Sa Marijom mi je uvek bilo predivno. Ona je od početka bila uz mene, širokih ruku. Privatno smo bliske i mnogo mi znači, jer mi pomaže svojih životnim iskustvom.

Na pitanje da li ima sličnosti sa Anastasijom, mlada glumica kaže:

– Za gradnju lika Anastasije koristila sam svoju manu – impulisvnost. Reagovanje iz afekta, i te neke životne stavove koje ima i brani, a koji nisu nužno ispravni. To je nešto sa čime se ja i privatno borim. Dešava se često da imam neki stav o nečemu i dok ne udarim glavom o zid ne stajem – završava Magdalena Mijatović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen / Instagram

Advertisement