Connect with us

Domaće serije

KORISNICI sajta IMDb “sahranili” srpske SAPUNICE! Evo na kom mestu je “Igra sudbine”! ŠOKIRAĆETE SE!

Najgledanije, a najlošije ocenjene

Published

on

Od-jutra-do-sutra-Igra-sudbine

Od kada su nam krajem osamdesetih servirali ljubavne jade “Robinje Isaure”, prve (brazilske) telenovele emitovane u Srbiji, na koju su se nadovezale latinoameričke i turske telenovele kojima se ne zna broj, domaći gledaoci ostali su do danas verni melodramama. U poslednjih nekoliko godina najviše prate srpske sapunice i telenovele.

Među njima se svakako ističe “Igra sudbine”, koja je, evo već četvrtu sezonu, najgledaniji igrani TV program. I druge melodrame, poput “Kola sreće” i “Male supruge”, mogu se pohvaliti dobrim rejtingom. Ali, ne i sa ocenama na sajtu IMDb.com (Internet filmska baza podataka).

Mala-supruga-40-i-41-epizoda

Mala supruga

I dok gledaocima nikada dosta ljubavnih jada na domaći način, zbog čega se “Igra sudbine” stalno produžava, registrovani korisnici “sahranili” su na ovom sajtu popularnu sapunicu. Sa ocenom 2,1, “Igra sudbine” svrstala se na poslednje mesto liste popularnosti do sada snimljenih sapunica u Srbiji. Za njom slede (ugašena) “Dinastija” (2,2), “Crveni mesec” (2,5) i “Zaustavi vreme” (2,8).

Tajne vinove loze 2 (6)

Tajne vinove loze

Ugašena “Jugoslovenka” dobila je ocenu 3,1, a “Tate” 3,5. Srpsko-hrvatska telenovela “Pogrešan čovek” ocenjena je 4,0, dok aktuelna “Mala supruga” i prva srpska telenovela “Jelena” imaju istu ocenu – 4,1. Prosečna ocena “Kola sreće” je 4,2.

U top tri najbolje ocenjenih srpskih telenovela/sapunica su “Istine i laži” (5,1), “Tajne vinove loze” (6,1) i “Ljubav i mržnja” (6,4).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement