Connect with us

Domaće serije

Ovo su najpretraživanije DOMAĆE SERIJE na Google za 2021! Nećete verovati koja je na prvom mestu

„Igra sudbine“ je bila najpretraživanija domaća serija za 2021, a evo na kom je sada mestu

Published

on

Kompanija Google objavila je svoju godišnju listu najpretraživanijih pojmova, otkrivši da su korisnici tog pretraživača u Srbiji tokom 2021. od televizijskih programa najčešće tražili “Crnu svadbu”. Domaće serije koje su ove godine privukli najveću pažnju “surfera” internetom u Srbiji, pored “Crne svadbe”, bile su  i ostvarenja “Kalkanski krugovi” i “Tajna vinove loze”.

Serija “Crna svadba”, koja je emitovana od 23. oktobra na televiziji Superstar i od 30. oktobra na RTS, spojila je svetske žanrovske trendove psihološkog i krimi trilera sa elementima horora i lokalnu priču o vlaškoj magiji.

Naziv je dobila po obredu u kome mladić koji izgubi život, a nije se oženio, biva oženjen živom devojkom, koja narednih godinu dana ne sme da se uda. U “Crnoj svadbi”, miran porodični čovek Mitar, koga igra Slavko Štimac, iznenada ubija 12 komšija u mestu u istočnoj Srbiji. Uliks Fehmiu je Petar, pripadnik državne bezbednosti, koji istražuje motive zločina, kao i par inspektora, koje igraju Nikola Kojo i Nebojša Milovanović, i uz pomoć psihološkinje koju igra Jelena Ðokić. U opštoj kategoriji najpretraživanijih pojmova „Crna svadba“ je zauzela visoko deveto mesto.

Zanimljivo je to da se sapunica „Igra sudbine“, koja je za 2020. godinu bila proglašena za najtraženiju srpsku seriju na Google, ove godine nije pozicionirala na ovoj listi.

  • Domaće serije i rijaliti programi
    1) Crna svadba
    2) Zadruga 5
    3) Squid Game
    4) Kalkanski krugovi
    5) Tajna vinove loze
    6) Pokucaj na moja vrata
    7) Ginny and Georgia
    8) Pevačica
    9) Jedini izlaz
    10) Vreme zla

„Squid Game“ dominira u svetu

Očekivano, “Squid Game” bila je najtraženija serija na Google pretraživaču u celom svetu, a sledile su je “Bridgerton”, “WandaVision”, “Cobra Kai” i “Loki”.

Tragedija na snimanju filma “Rust” u kojoj je život izgubila direktorka fotografije Halina Hačins, učinila je glumca Aleka Boldvina najčešće pretraživanim na internetu.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Promo

Advertisement