Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE: Evo KO će zameniti VIŠNJU u nastavku serije!

Višnja nije jedina koja napušta seriju! Pogledajte ceo spisak.

Published

on

Igra sudbine malo pomalo bliži se kraju druge sezone. Pred nama je nepunih 30 epizoda, a stvari su se već zakomplikovale do te mere da našim junacima, ali i zlikovcima, više ni sudbina ne može pomoći. Kada je reč o zlom taboru jedini kome je sve kristalno jasno jeste Riter. Međutim, duge godine života u Nemačkoj kao da su mu otupile osećaj za sva srpska čuda koja se mogu, a obično se i dogode kada se to najmanje očekuju. Tako se Riterovo stado raspojasalo, a ovčice su zalutale gde god su stigle.

Donka se udala za pokojnog sudiju Obrenovića, a Sofiji se smeši zatvor. Ni u dobroj ekipi nije ništa svetlije i pozitivnije. Našim junacima sprema se sve i svašta do finala, a mi se pitamo šta ih čeka u novoj sezoni.

Već smo ustanovili da će Višnja biti jedan od nekoliko likova koji napuštaju seriju po završetku aktuelnog ciklusu. Glumica Jelena Đukić to je i potvrdila, poručivši da joj ova uloga neće toliko nedostajati jer je priča zaokružena, barem kada je reč o njenom liku, te je spremna za nove poduhvate.

Vođeni tom pričom kontaktirali smo i scenaristu serije Žarka Jokanovića kako bismo napokon došli do odgovora na pitanje koga to još uz Višnju nećemo gledati u seriji, kao i da li će se pojaviti nova glumica koja će zameniti Jelenu Đokić u ovoj roli.

Jokanović je, međutim, poručio da snimanje nove sezone počinje uskoro i da do tada ne sme ništa da priča, budući da će nastavak, kako je rekao, biti veoma uzbudljiv. Ono što za sada može da se pretpostavi jeste to da će Višnju kao služavku u nastavku zameniti Jasna, koja je po nekoj logici, u seriju i uvedena baš iz ovog razloga.

Da podsetimo, prema rečima glumice Sofije Šubarević koja će se pojaviti u drugoj sezoni, baš kao i Riter, snimanja će najverovatnije početi već za koji dan.

Trenutne epizode emitovaće se do kraja januara naredne godine nakon čega će „Igra sudbine“ nastaviti sa emitovanjem novih epizoda bez pauze. Ono što je za sada sigurno jeste to da u novim epizodama nećemo videti Višnju, ali ni Noru, budući da je Ivana Dudić takođe potpisala ugovor za novi projekat na kom počinje da radi u 2022. Izostaće, naravno, i Tomas Bruner, budući da je glumac Nenad Nenadović neočekivano premiuo usled zaraze koronavirusom.

Radnja serije u nastavku biće smeštena u budućnost, i to godinu dana nakon finala, a priča će ovog puta pratiti mlađu ekipu, budući da je na njihovim plećima ostala sudbina imperije Kanački. A hoćemo li do poslednje epizode ostati još bez nekoga, sznaćemo uskoro…

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

 

Advertisement