Connect with us

Top Story

Kristina Jovanović otkriva šta čeka Jelenu i Debeljka u nastavku serije “Igra sudbine”! Ovo niko nije očekivao

Mlada glumica kaže da ima malo Jelene u sebi

Published

on

Glumica i pevačica Kristina Jovanović  Kika (28) ostala nam je u sećanju kao Maja, ćerka Nikole Bogdana (Filip Juričić) u seriji “Prava žena”, buntovna Beti u sapunici “Istine i laži”, a prošle godine oprobala se i kao voditeljka emisije “Tri boje zvuka”. Već dve godine gledamo je kao simpatičnu Jelenu u sapunici  “Igra sudbine”, čije se snimanje nastavlja sredinom decembra.

– Jelena je staloženija, jer sada ima čoveka koji je voli i koga ona voli. Njih dvoje otkrivaju kako da funkcionišu jedno s drugim. Za razliku od Beti, Jelena mi uopšte nije bila jasna. Onda sam se setila da sam jednom upoznala devojku sličnu njoj, što mi je pomoglo da iznesem njen lik. Otkrila sam da imam malo Jelene u sebi – rekla je Kristina Jovanović, koja smatra da je popularnosti serije svakako doprineo i period emitovanja.

Kristina Jovanović: “Igra sudbine” promoviše dobrotu

– U njoj se, takođe, pojavilo mnogo mladih, novih lica, a publiku je sačuvalo i to što skoro svaki gledalac može da se poveže sa barem jednim likom ili situacijom u seriji. Posebno mi je drago što se u njoj ne promovišu vulgarnost i nasilje, već dobrota, empatija i ljubav.

Kristina, koja je za ulogu Aje u nagrađivanom filmu “Reži”, Koste Đorđevića, ovenčana nagradom za “Najbolju glumicu” na filmskom festivalu Evolution Mallorca, krajem avgusta je snimila film, pod radnim nazivom “Frka”, reditelja Svebora Mihaela Jelice. Ipak, Kika nije oduševljena što se danas popularnost meri i brojem “lajkova” na društvenim mrežama.

– “Instagram” u meni budi napetost i nervozu, jer treba da gledam koliko “lajkova” imam i u koliko sati sam “okačila” sliku. Nismo ni svesni posledica ove ubrzane digitalizacije i nedostatka pravih odnosa na kojima mora da se radi, da slušaš drugog čoveka, da osetiš da li je on dobro ili ne. Plašim se da ne zaboravimo da smo svi ljudi i da niko nije vredniji ili manje vredan, zbog profila na društvenim mrežama.

Muzika je moja sloboda

Glumica je sa svojim bendom “Kika”, u novembru objavila i spot za pesmu “U mraku”, kao i snimak istoimene numere sa prvog nastupa uživo na Arsenal festu 2021.

– Muzika je za mene mesto slobode i sreće, jer kada pišem, sviram ili pevam pesmu, ne razmišljam o tome kako će to da zvuči, nego se samo prepuštam tome što radim. To je moj čardak ni na nebu ni na zemlji – kaže Kristina Jovanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Izvor filmitv.rs / Novosti

Advertisement