Connect with us

Serije

“Leo Matei, jedinica za maloletnike”: 5. i 6. sezona na kanalu FOX CRIME

Od 11. decembra, vikendom u 17.05

Published

on

Kapetan pariške policije za zaštitu maloletnika, Leo Matei, od 11. decembra (vikendom u 17.05) nastavlja detektivske avanture na kanalu FOX CRIME, u novih osam epizoda popularne francuske krimi-drame “Leo Matei, jedinica za maloletnike”.

Na početku pete sezone, Leo odlazi u Marsej da bi istražio ubistvo bivšeg delinkventa koga je vratio na pravi put. Tokom istrage, na kojoj sarađuje sa komandantkinjom Olivijom Lamber, naslovni junak otkriva da lokalna grupa tinejdžera izvršava zločine pod uticajem misteriozne odrasle osobe. Rešavajući ovaj slučaj, Matei i Lamberova nailaze na otetu devojku koja bi mogla da bude Eloiz, Mateina ćerka koja je nestala pre 10 godina.

Leo ostaje i tokom šeste sezone u Marseju, gde se učenici jedne ugostiteljske škole upravo spremaju za završni ispit. Sa polaganja testa izostala je tinejdžerka Aurora Perje. Nedugo zatim, njeno beživotno telo pronađeno je u hladnjači. Da li je reč o samoubistvu ili pokušaju ubistva? Odgovor na ovo pitanje, Matei i Olivija moraće da potraže u svetu u kojem vlada nemilosrdna hijerarhija, gde ponižavanje i disciplina uteruju strah u kosti.

U seriji “Leo Matei, jedinica za maloletnike” glavne uloge igraju: Žan Lik Rajhman (Leo Matei), Matilde Lebrekije (Olivija Lamber), Majra Šmit (Eloiz), Gzavje Matje (Alen Kabel), Linda Buheni (Fred) i Majk N’Gujen (Martin).

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

https://www.youtube.com/watch?v=iZPCgz4Ym6g

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto JP Baltel / Big Band Story / TF1

Advertisement