Connect with us

Serije

Najnovija mini-serija “Nesreća nevinih” po romanu Agate Kristi na kanalu FOX CRIME

U nedelju, 12. decembra, od 21.55 i u subotu, 18. decembra, od 22.05

Published

on

Četvorodelna misteriozna triler drama “Nesreća nevinih“ (prvu i drugu epizodu gledamo ove nedelje (12. decembra) od 21.55 na kanalu FOX CRIME, a treća i četvrta nas očekuju sledeće subote (18. decembra) od 22.05), nastala je po istoimenom romanu čuvene Agate Kristi.

Kritičari su ovaj detektivski roman hvalili kao njen najbolji rad, a i sama književnica je u više navrata izjavila kako joj je upravo “Nesreća nevinih” uz “Zlu kuću” najdraže delo koje je napisala.

U centru zbivanja je bogata naslednica Rejčel Argil, koja je brutalno ubijena na porodičnom imanju Sani Point. Njen usvojeni sin Džek uhapšen je pod optužbom za ubistvo, ali je kasnije ubijen u zatvorskoj tuči, pre početka suđenja. Osamnaest meseci kasnije, dok se Rejčelin udovac sprema da se ponovo oženi, misteriozni Artur Kalgari dolazi u posetu porodici Argil tvrdeći da je on Džekov alibi i baca sumnju na pravi identitet ubice.

Niko u Sani Pointu ne veruje Arturu, ali on je odlučan da dokaže da je Džek bio nevin. Međutim, njegov alibi stavlja samog Artura u opasnost. I dok Kalgari otkriva detalje svoje priče, tajne porodice Argil izlaze na videlo, kao i opasni događaji koji su kulminirali Rejčelinim ubistvom. Napokon će biti otkriven pravi identitet ubice…

Glavne uloge u seriji “Nesreća nevinih” igraju: Bil Najl (Leo Argil), Entoni Bojl (Džek Argil), Ana Anselor (Rejčel Argil), Morven Kristi (Kirsten Lindstrom), Kristal Klark (Tina Argil) i Kristijan Kuk (Miki Argil).

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement