Connect with us

TV

ŠOK! Stevan Piale hteo da ODBIJE ulogu u seriji “Igra sudbine”! Evo ko ga je nagovorio da se predomisli

Mladi glumac ističe da nikada nije želeo da igra u telenoveli

Published

on

Mada je više od deset godina u svetu glume, Stevan Piale proslavio se kao Luka Kanački iz “Igre sudbine”. Međutim, malo je poznato da je bio na korak da odbije ulogu koja mu je promenila život.

– Bilo je turbulentno, dobijam poziv za ulogu Matije par dana pred svadbu i shvatam da je raspored snimanja subota i nedelja, a ja sam tada igrao vikendom u pozorišu “Puž” i odbio sam da dođem na kasting. Oni su mi prvi dali šansu nakon akademije i dugovao sam im to. Kroz priču sam u “Pužu” spomenuo da su me zvali na kasting i svi su mi rekli: “Nemoj da si lud, idi na kasting” – ispričao je Stevan Piale u jednoj emisiji.

– Rekli su mi da se obučem kako smatram da lik treba da izgleda, a ja dolazim ofucan posle svadbe i zatim ulazi Pavle Jerinić u odelu. Već na pola audicije su me zaustavili i pomislio sam da nema ništa od igranja u seriji. Međutim, daju mi pet minuta da se spremim za Aleksu, Luku i Strahinju, tako da sam prošao kasting za sve. Luka mi je najviše odgovarao jer je sa ulice, a i ja sam malo sa ulice – rekao je glumac.

Stevan je priznao da mu nikada nije bila želja da igra u telenovela:

– Nije mi bila želja da glumim u telenoveli, ali nisam mogao ni da pretpostavim koliko na snimanju telenovele mogu da ispečem svoj zanat. Jedan loš dan znači pet loših epizoda, a naravno da imaš bar jedan loš dan – rekao je Stevan, otkrivši da na snimanju vladala porodična atmosfera. – Nijednom se nisam posvađao ni sa kim tokom dve godine snimanja, zaista je vladala jedna prava porodična atmosfera.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Instagram

Izvor filmitv.rs / K1

Advertisement