Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Novi ŠOK! Luka postaje ŠEF MAFIJE, Uni umiru BRAT I MAJKA?

Hoće li Lukina i Unina ljubav izdržati zemljotrese koji im slede?

Published

on

Igra sudbine tokom prethodnih nedelja zadala nam je pravu glavobolju. I to na više nivoa. Ne zna se ko je više patio. Ada rastrzana silnim napadima Ritera i njegove ekipe, Luka i Aleksa zbog tvrdoglavosti njihovih devojaka Une i Mile koji su pogrešno protumačile svaki njihov potez. Možda najveći bol je iskusila Višnja koju je Komarac obmanuo potplativši bolničko osoblje da bi lažirali informacije o smrti njene čerke.

Patio je i Matija u bolnici, Sofija malo u zatvoru, a više zbog toga što joj je Ada Kanački sasula istinu u lice, a zbog čega je ova odlučila da je ubije. Pati trenutno i Strahinja zbog smrti njegove majke. Nada je patila od brige dok se nije porodila, a sada konačno može da odahne. Pate mnogo i Una i Luka, zbog prošlosti i demona koji ih progone. Unu Vid, a Luku ko zna ko sve ne. I taman što je prsten završio na Uninoj rucu, usledio je novi haos. Časlav je umalo poverovao predstavi koju su mu priredile  Božidarka i Sofija Šubarević.

Nemirni Lukin duh često mi pričinjava probleme i daje povoda Uni da sumnja u njega. Ipak, verujemo da će njihova ljubav izdržati sve. Baš zbog toga i jesu jedan od dva najvoljenija ljubavna para na domaćim malim ekranima (ako zanemarimo Aleksu i Milu kao treći, ali iz iste serije).

Ne znamo da li ste već primetili, ali Luka i Una iz „Igre sudbine“ nisu jedini mladi ljubavni par u domaćim serijama. Bar ne jedini čiji se junaci zovu Luka i Una. Da li ste se već setili da Luka i Una nisu jedini Luka i Una na našem TV nebu? Ako niste, stiže pomoć. I u seriji „Besa“ glavni mladi ljubavni par čine baš Luka i Una. Ali u ovom slučaju reč je o likovima koje su nam dočarali Milan Marić i Milica Gojković? Da li je to slučajnost, ili su baš ova imena scenaristima domaćih serija inspirativna iz nekog razloga?

Besa 2 Luka Una

Sve u svemu, dok su Luka Kanački i Una Hristić zaposleni u Kan Holdingu kao direktor i ekonomistkinja, Luka i Una iz „Bese“ imaju nešto drugačiju sudbinu. Luka je narko-diler i mafijaš, a Una u poslednjim epizodama proživljava tešku porodičnu tragediju izgubivši majku i rođenog brata.

Nadamo se da će sudbina Luke i Une iz serije „Igra sudbine“ biti mnogo srećnija i rasterećenija, kao i da im se posle svih ovih peripetija smeši srećan kraju.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Continue Reading
Advertisement