Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Evo ŠTA će IVAN morati da uradi da bi mu Ada OPROSTILA!

Hoće li Ivan moći da ispuni ovaj Adin zahtev?

Published

on

Igra sudbine grubo se našalila sa Ivanom Ožegovićem i Adom Kanački. Što bi rekla Dijana Erski – Ada je na dan sopstvene svadbe doživela šok da upozna Ivanovu pokojnu ženu! Naravno, to niko ne bi tako lepo rekao kao naša čuvena modna kreatorka i stilistkinja, ali ovog puta, nažalost, u pravu je. Ada je na Aleksinoj i Lukinoj svadbi popila priličnu „šamarčinu“ od koje će se njen ponos teško oporaviti.

Naravno, bila je to Riterova bomba koju je tako dugo najavljivao, a koja je uspela da izazove dobar haos. Ivan je izgubio mnogo. I u Adinim, i u očima Luke i Alekse. Dijana mu dodatno staje na žulj, ne dozvoljavajući da rane zacele. Baš suprotno, otvara ih čim malo ožiljci zarastu. Ada je trenutno kategorična i ne želi ni da razgovara o Ivanu Ožegoviću. Ono što smo svi videli jeste da je čak otišla korak dalje. Društvo joj sada pravi prijatelj iz detinjstva Nikša Korlat.

Iako ga je prvo sumnjičila da je na Riterovoj strani ispostavilo se da je sve oko viziti karte koju je Žiška pronašla u Olginom novčaniku bila slučajnost. Ivan će i upoznati svog naslednika, i to mu se neće nimalo dopasti. U narednoj epizodi on će čak postati agresivan prema Adi što će nju samo još više udaljiti od njega.

Glumica Milica Milša, koja je u seriji dočarala Adu Kanački, međutim, nedavno je dala mini intervju u kom je otkrila tajnu savršenog braka i savršene veze. Ona je poručila da svi ljudi koji se vole, moraju ponekad i da se posvađaju. Kako ona navodi, takav je slučaj i u njenom braku, te nije retkost da se ona i Žarko Jokanović, koji je i tvorac serije „Igra sudbine„, ponekad posvađaju.

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Međutim, uz te trenutke, kako ona kaže, da bi brak ili veza opstali nužno je mnogo razumevanja, saosećanja i iskrenosti. Partnerski odnos i u poslu i u ljubavi osnov je svakog dobrog braka ili veze – poručuje Milica Milša, a mi se pitamo da li bi iz ovih reči čuvene Ade Kanački, siroti Ivan mogao nešto da nauči.

Čini se kao da su mu izostale osnovne lekcije iz ljubavi. Najvažnija je, svakako, poverenje, koje će kod Ade morati ponovo da zasluži. Tek tada ona će mu i oprostiti.

 

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

 

Advertisement