Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Počinje snimanje treće sezone! Milica Milša otkriva i KADA!

Vesti će vas oduševiti!

Published

on

Igra sudbine nam uvek priprema razna iznenađenja, pa je tako bilo i ovog puta. Iako je zvanično pala poslednja klapa serije, te su se glumci i oprostili od publike i obožavaoca doneta je odluka – snima se dalje.

Tako je na radost mnogih gledalaca „Igra sudbine“ dobila zeleno svetlo za treću sezonu i novih 100 epizoda. Emitovanje aktuelnih 409 odnosno najverovatnije 411 očekuje nas do kraja januara 2021. nakon čega će, prema sadašnjem planu započeti treći ciklus.

Novih 100 epizoda prikazivaće se bez pauze, i to odmah po završetku druge sezone, čime će „Igra sudbine“ nadmašiti i sama sebe. Serija će osvojiti takozvanu „duplu krunu“ osvojivši titulu najduže emitovane domaće serije bez prekida svih vremena.

Kako je to Žarko Jokanović, scenarista ovog serijala, otkrio, radnja novih epizoda biće smeštena nešto kasnije u odnosu na sadašnju radnju. Odnosno, treća sezona nastavlja se sa godinu dana vremenske distance u odnosu na drugu. Sile zla biće i dalje grupisane oko Ritera, dok će se dobrice udružiti oko Ade Kanački.

Kakve im izazove donosi novi ciklus tek ćemo videti, a da se početak snimanja ozbiljno primakao otkrila nam je i Milica Milša na svojim društvenim mrežama. Ona je na instagram profilu sa pratiocima podelila fotografiju sa poslednjeg dana snimanja druge sezone. Na fotografiji glumica pozira u hodniku vile Kanački, a od slike svakako je zanimljivija poruka koju je ostavila uz sliku, a koja glasi:

– Uskoro krećemo sa snimanjem treće sezone serije „Igra sudbine„.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

Advertisement