Connect with us

Sadržaj epizoda

BESA 2 epizoda 6: Kako će se Uroš dočepati DARDANA?

Uroš dolazi u Crnu Goru, ali ne može do Dardana. Kako će se osvetiti?

Published

on

Besa 2 epizoda 6 na programu je kanala Superstar u nedelju 12. decembra od 21.00. U novoj epizodi „Bese“ Uroš Perić odlazi na obalu Crne Gore, mesto gde je njegova i sudbina njegove porodice krenula po zlu.

Posmatrajući zaliv sa brda Uroš se priseća svega. Pre tri godine stajao je na istom tom mestu sa svojom porodicom. Danas niko od njih nije živ. Ni Dardanova Besijana koja je samo nekoliko minuta kasnije izgubila život. Uroševom krivicom. I slučajnošću koja ih je sve koštala života. I sreće.

Jedan trenutak nepažnje koji je započeo pakao zvani „Besa„. U nastavku druge sezone za Urošem u Crnu Goru stiže i agentkinja Lara Pirš. Ona će pokušati da utvrdi da li je Petrit Koci na bilo koji način odao identitet porodice zaštićenog svedoka Apostola Božilova.

Za to vreme u Beogradu inspektorka Divna Dukić predaje bivšem mužu ćerku nad kojom je izgubila starateljstvo. Igija sve više pritiskaju i Ana i policija, a Luka preduzima konkretne korake kako bi sakrio identitet Jonovog ubice.

Dardanova besa je pogažena i Uroš odlučuje da se po svaku cenu suoči sa njim. Postavlja se pitanje kako će to učiniti? Dardan mu je nedostupan. U zatvoru je, a Uroš u zatvor može ući samo na dva načina. Imate li ideju koji su? Kako će se Uroš dokopati Dardana?

Besa 2 epizoda 6 uloge tumače: Radivoje Raša BukvićArben BajraktarajMiloš TimotijevićLana BarićGresa PalaskaMensur SafkiuSebastijan CavazaMilica GojkovićMilan MarićRelja PoopovićFlorist BajgoraDušan KovačevićTristan Halilaj

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

 

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Adrenalin

Izvor FILM I TV

Advertisement