Connect with us

FILM

Transformersi: Ne propustite maraton popularnog filmskog serijala na kanalu FOX

Od ponedeljka do četvrtka u 21.00

Published

on

Naučno-fantastična akcija “Transformersi”, koja je na kanalu FOX u ponedeljak, 13. decembra, od 21.00, uzbudljiva je priča o borbi Autobota i Deseptikona. Кad se njihova bitka nastavi na Zemlji, jedino što Deseptikonima stoji na putu do preuzimanja potpune moći je Sem Vitviki (Šaja Labaf). Pridružite se borbi za spas čovečanstva u ovom izvrsnom avanturističkom filmu.

Radnja drugog dela “Transformersi: Osveta poraženog”, koji je na kanalu FOX u utorak, 14. decembra, od 21.00, vrti se oko Sema Vitvikija koji se našao usred sukoba dve frakcije vanzemaljskih robota, Autobota i Deseptikona. Sem ima halucinacije simbola Sajbertrona (rodne planete Transformersa) i za njim tragaju Deseptikoni po naređenju drevnog Deseptikona po imenu Poraženi (engl. The Fallen), koji želi da se osveti Zemlji tako što će pronaći i aktivirati spravu koja će uništiti Sunce i sav život na zemlji.

Treći deo “Transformersi: Tamna strana meseca” gledamo na kanalu FOX u sredu, 15. decembra, od 21.00. Astronauti Apola 11 otkrivaju olupinu Sentinel Prajma na površini Meseca i donose je na planetu Zemlju. Ali, Sentinel Prajm nije bio jedini vanzemaljski objekat na Mesecu, a kada zli, novi neprijatelj otkrije svoje lice, Sem Vitviki i Autoboti moraju da se bore protiv mračnih sila da bi odbranili naš svet od sveopšteg zla Deseptikona.

Film “Transformersi: Doba izumiranja”, koji je na kanalu FOX u četvrtak, 16. decembra, od 21.00, počinje posle epske bitke koja je ostavila grad u ruševinama, ali je svet spašen. Dok ljudi pokušavaju da vrate svoje živote u normalu, jedna sumnjiva grupa će se pojaviti sa željom da iskontroliše tok istorije, dok će drevna, moćna, nova opasnost prestraviti žitelje Zemlje. Uz pomoć nove ekipe ljudi, Optimus Prajm i Autoboti će se suprotstaviti najstrašnijem izazovu do sad. U neverovatnoj avanturi, oni će biti upleteni u rat između dobra i zla koji će dovesti do završne borbe po celom svetu.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement