Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 383. epizoda: Svemu je KRAJ! Sofija na kolenima moli ADU ZA MILOST?

Riter je napustio Sofiju kad joj je bio najpotrebniji! Ali to nije sve!

Published

on

Igra sudbine 383. epizoda koja je na programu u utorak, 14. decembra od 20.00 na TV Prva doneće nam toliko šokova da će nam za oporavak svima trebati godišnji odmor. A nekako slutimo da će se do velikog finala ova ŠOK brzina i nastaviti.

Nakon što je Ada od Vida saznala da je Riter pripremio nešto užasno za Milu, panika u Riterovom timu polako počinje da se širi. Prva na redu je Sofija Šubarević koja sada shvata da je potpuno sama.

Pukovnik je uhapšen, a Sofiji raspored snaga postaje savršeno jasan. Ne samo da joj Riter neće pomoći, već joj jasno stavlja do znanja da je ona ta koja je tražila snajper, a ne on. Hoće li ovo biti trenutak kada će Sofija morati da se obrati Adi Kanački za pomoć? Da li je došlo vreme da Sofija padne na kolena pred Adom i prizna sve?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 383. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

Advertisement