Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 384. epizoda: ŠOK! Snejperista puca u NADU I RUŽU!?

Hoće li Nada preživeti?

Published

on

Igra sudbine 384. epizoda napokon će nam doneti odgovor na to u koga će pucati snajperista. Iako se taj podatak nalazi na kraju ovog teksta hoće li onaj u koga je snajper uperen i dobiti metak saznaćemo tek u narednoj epizodi koja je na programu TV Prva od 20.00.

Luka će doživeti još jedno razočaranje nakon razgovora sa Olgom. On jasno uviđa da je njoj stalo samo Alekse i da prema sinu kog je odgajila nema nikakvih osećanja.

Tračevi u Kan holdingu doživljavaju vrhunac, a Una je šokirana saznanjem koje se tiče Nore i Maksima. Ipak, najgore je ono što će se desiti ako snajperista povuče obarač, a na nišanu mu je Nada i to sa bebom! Hoće li Nada biti ta koja će na kraju izgubiti život? I ako ona nije krajnja meta ubice – ko jeste?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 384. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

 

Advertisement