Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 73. epizoda: Stižu rezultati DNK testa! Da li je Nebojša Marin sin?

Elena će pokušati da se ubije, Mara je u šoku!

Published

on

Kolo sreće 73. epizoda koja se emituje u sredu 15. decembra od 21.00 na TV Prva napokon će nam doneti veliki rasplet situacije koja se i te kako zakomplikovala u Sopotu. Mara je očajna jer joj se sreća ruši pred očima. Ko je Nebojša?

Baš ovom pitanjem započinje naredna epizoda serije „Kolo sreće“. Neizvesnost zbog pitanja da li je Nebojša Marin sin sve nervira. Elena je očajna zbog razvoja događaja. Ne želi da ide u zatvor i preti da će se ubiti, dok Petar pokušava da nađe rešenje.

Mara razgovara sa Ljubom u vezi „njihovog sina“ i on joj pruža podršku, a uskoro stižu i rezultati DNK testa. Šta li će oni pokazati?

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (73. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO: ALEKS IGO – Nova krimi drama na kanalu FOX Crime

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Izvor Film i TV

 

Advertisement