Connect with us

Domaće serije

ČUDNE LJUBAVI Nikola Kojo i Vesna Trivalić u novoj domaćoj seriji! A evo i KADA!

Nikola Kojo i Vesna Trivalić ponovo zajedno pred kamerama!

Published

on

ČUDNE LJUBAVI naziv je nove televizijske mini serije kojom će nas produkcija FireFly počastiti za predstojeće praznike umesto novogodišnjeg poklona. Ova serija će nas prvih dana nove godine uvesti u neverovatne dogodovštine nekoliko generacija.

Čudne ljubavi“ su romantična komedija koju je režirao proslavljeni glumac Nikola Kojo, biće emitovana 1. 2. i 3. januara na Superstar TV, a glavne likove tumače Nikola Kojo, Milena Predić, Anica Dobra, Vesna Trivalić, Nina Nešković, Jovan Jovanović, Nataša Ninković, Voja Brajović, Janko Popović Volarić, Nikola Pejaković, Zoran Cvijanović i mnogi drugi.

Kako to izgleda kad slavski ručak krene po zlu, da li razvedeni partneri mogu da budu prijatelji, kako je to kad volite mnogo mlađeg muškarca, a kako kad o sebi lažete devojku u koju ste se tek zaljubili, na šta liči sestrinsko rivalstvo, a na šta muško- žensko prijateljstvo, da li decu treba podržavati baš u svemu, i šta zaista očekujemo od svog partnera- samo su neke od tema koje će nas razgaliti tokom tri dinamične epizode „Čudnih ljubavi “.

– Želeli smo da napravimo nešto što širi pozitivnu energiju i dobro raspoloženje, tip onih filmova ili serija koje gledate za praznike uz svoje najvoljenije i uz prazničnu trpezu. Nikola Kojo i ja, smo se složili smo da želimo priču gde će se i glumci i publika dobro zabavljati, i da to mora da se i vidi i oseti. Čini mi se da je ta pozitivna energija, optimizam, neophodan u ovim komplikovanim i tmurnim vremenima. Dakle, ambicija ove specijalne, praznične mini serije, je baš to – da vas zabavi i nasmeje. I da nakon toga malo pozitivnije gledate na svet oko sebe. Nadam se da ćemo u tome uspeti – izjavio je Boban Jevtić, kreator i scenarista serije.

Ova romantična komedija, zajednički je projekat produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije, a ekskluzivno se emituje na kanalu Superstar TV tokom novogodišnjih praznika.

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

 

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / FireFly

Izvor FILM I TV

 

Advertisement