Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 75. epizoda: Filip priznaje da je zaljubljen u Terezu! A evo i KOME!

Vreme je da maske padnu!

Published

on

Kolo sreće 75. epizoda koja je na programu u petak, 17. decembra od 21.00 na TV Prva napokon će nam razjasniti neke odnose među junacima koji nisu u prvom planu.

Odnosi između sestra Ilde i doktorke Zore se zatežu. Ilda joj preti da će zažaliti zbog svog ponašanja. O tome šta je saznala o Ildinom premeštaju u njihov dom zdravlja Zora obaveštava i Andriju.

S druge strane, Filip se konačno otvara prema Terezi. Priznaje joj da je zaljubljen u nju i da neprekidno misli na nju.​

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (75. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO: ALEKS IGO – Nova krimi drama na kanalu FOX Crime

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Izvor Film i TV

 

Advertisement