Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Hoće li Stevan Piale biti deo treće sezone? Čeka nas VELIKA PROMENA!

Nismo sigurni da će vam se dopasti!

Published

on

Igra sudbine uskoro zalazi u treću sezonu. Barem kada je o snimanju reč. Žarko Jokanović uveliko radi na scenariju novih sezona, a polako se okuplja i već uhodana glumačka ekipa. Prema nekim planovima, snimanja su trebala da počnu danas, ali da li jesu, još ne znamo. Do tada, pozabavićemo se time – ko ostaje, a ko ne. I započećemo sa glavnim glumcima.

Stevan Piale postao je miljenik publike kao Luka Kanački u seriji „Igra sudbine“, a on otkriva da će biti deo i treće sezone koja uskoro počinje da se snima.

– Ceo taj kraj snimanja je bio izuzetno emotivan jer smo mislili da se rastajemo posle dve godine. Kada se završilo, radovao sam se tome što ću provoditi više vremena sa devojkama. Sad kad se ispostavilo da ćemo nastaviti snimanje, radujem se tome. Ja uvek nađem razlog da se radujem.

Hoćete li biti u trećoj sezoni koja se uveliko najavljuje i šta mislite o novom nastavku?

– Biću naravno. Mislim da će biti još zanimljivija jer će se mnogo toga promeniti. Dolaze novi likovi, nove okolnosti, biće zanimljivo i nama glumcima.

Kakve sada uloge priželjkujete kada su televizija ili veliko platno u pitanju? Plašite li se da ne upadnete u kalup uloge nakon ove serije?

– Priželjkujem film i priželjkujem nešto potpuno drugačije. I Žarku sam rekao da proba da mi u novoj sezoni da nove zadatke i da kroz Luku odigram nešto što do sad nisam igrao. Ne plašim se kalupa ali sam svestan da će kada se serija završi biti teško ubediti publiku da nisam samo Luka Kanački.

Glavne uloge u seriji Igra sudbine igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

Advertisement