Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE donosi veliki ŠOK! Mila će izgubiti BEBU?

Dve bebe izgubiće život u jednom danu? Da li je moguće?

Published

on

Igra sudbine ostavila nas je sve u šoku. Komarac je mrtav. Ubio ga je maskirani muškarac po naređenju čoveka kom je raportirao o uspešno izvršenom zadatku. A ko je naručilac ubistva? To, čini nam se, još nećemo saznati.

Međutim, ono što nam donosi sledeća epizoda biće još potresnije. Čekaju nas dva velika šoka. Prvi je taj da konačno saznajemo za koga je unajmljen snajperista. Nažalost, na meti ubice su Nada i njena beba, a sve to posmatra Riter koji je i naručio ubistvo. Pitamo se zašto? Čime su to Nada i Ruža zaslužile ovakvu nepravdu?

Hoće li ubica povući obarač?

Ali, to nije ono najgore. Sledi još jedna loša vest. Nakon što se pozdravi sa Aleksom, Milu će iznenada zaboleti stomak. Da li će to Mila izgubiti bebu?

Saznaćemo već u narednoj epizodi serije „Igra sudbine„.

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 384. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

 

Advertisement