Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Zvanično: Počinje snimanje treće sezone! A evo i KADA!

Igra sudbine ima novu produkciju, glumce i studio. Ali to nije SVE!

Published

on

Igra sudbine se vraća! Konačno je čekanju došao kraj! Žarko Jokanović nas je danas sve obradovao podelivši sa fanovima na instagram profilu divne vesti u storiju. U četvrtak, 16. decembra zvanično počinje snimanje treće sezone serije „Igra sudbine“.

Novosti ima mnogo. Za početak, najveća je ta da serija ima novu produkciju. Kormilo nad Jokanovićevom megapopularnom i megagledanom serijom preuzeo je tim  Innovative production koji predvode Nikola Burovac i Danijel Đurić, a koji nam je, pre svega poznat po sitkomu „Tri muškarca i tetka„.

Osim nove produkcije Jokanović za novu sezonu najavljuje i nova iznenađenja, mnogo novih likova, a zanimljivo je i to da će serija biti snimana u tri studija što će doprineti tome da užitak gledalaca bude još veći.

Da podsetimo, treća sezona radnju vodi godinu i po u budućnost. U seriji i dalje pratimo glavne junake na koje smo već navikli. Bez Milice Milše u roli legendarne Ade Kanački „Igra sudbine“ ne bi bila potpuna. A tu su i Stevan Piale kao Luka Kanački, Luka Raco u roli Alekse Ožegovića, Olja Lević i Dragana Mićalović kao Mila i Una. Ifra sudbine ne bi bila to bez tima zlikovaca, pa ćemo u nastavku gledati i Sofiju (Matea Milosavljević) i Ritera (Arsenije Tubić).

Za sada, svoje odsustvo potvrdili su Jelena Đukić i Ivana Dudić, iliti Višnja i Nora, a koji su to još likovi koje nećemo gledati u novim epizodama, saznaćemo uskoro.

Treća sezona serije „Igra sudbine“ počinje da se prikazuje već u februaru 2022.

Glavne uloge u seriji Igra sudbine igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

 

 

Advertisement