Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 49. epizoda: Ana Marija se sa bebom vraća kod Kadića! Čik pogodite ko je otac

U četvrtak, 16. decembra, od 21.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 49. epizoda (četvrtak, 16. decembar, u 21.00): Branko nastavlja svoju potragu za Stefanom, sada uz pomoć vidovnjaka. Svi u porodici smatraju da je Branko izgubio razum, i da ne može da se pomiri sa istinom da je Stefan mrtav. Kristina se jako brine za Branka, i da on gubi dodir sa realnošću, ne ide na posao i potpuno se izolovao od svega.

Anastasija shvata koliko Kristina voli Branka i njih dve počinju da se zbližavaju i zakopaju ratne sekire. Kristini je jasno da je Anastasija sve vreme samo pokušavala da zaštiti svog oca.

Aleksandra organizuje pomen za Stefana, kako bi svi mogli da nastave sa svojim životima. Jedino Branko odbija da ode na pomen zato što ne veruje da je Stefan mrtav.

Aleksandra zavodi Marka, i ako je on bio besan na nju što ga je lagala. Ana Marija se pojavljuje u vili Kadić sa bebom, koja je Stefanov sin.

U seriji Dinastija 49. epizoda glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Promo / Pink

Izvor filmitv.rs

Advertisement