Connect with us

Domaći film

Relja Popović u seriji BESA raspametio vrelim scenama, a već snima novi FILM! Evo i KOJI!

Ponovo igra kriminalca…

Published

on

Relja Popović sve je oduševio u drugoj sezoni serije „Besa“ i podsetio nas na sjajan glumački talenat. Naravno, scene o kojima se najviše priča su kadrovi strastvenog seksa njegovog junaka Igija i makedonske glumice Kamke Točinovske koja u Besi tumači lik Ane. I dok u popularnom krimiću pratimo Igija kako polako tone u kriminalnom miljeu sledeći Luku, pokušavajući da sačuva glavu u borbi nemilosrdnih interesa, Relja Popović već radi na novom projektu.

Naime, reč je o naučnofantastičnom horor filmu „Videoteka“ čija nas premijera očekuje 2023. Snimanje je zvanično otpočelo 25. oktobra, a u filmu reditelja Luke Bursaća, uz Relju Popovića, koji tumači glavni lik Saleta, gledaćemo Mionu Marković u roli Vanje i Đorđa Kadijevića kao Acu Kesu.

Film prati sitnog kriminalca koji se, bežeći od policije, skriva u napuštenom video-klubu. Čekajući da se situacija smiri on odlučuje da pogleda tri horor filma… Kako se navodi na zvaničnoj IMDb stranici filma, u ovaj projekat biće uloženo 300.000 evra.

Ovaj filmski projekat prošlog leta podržan od Filmskog centra Srbije na konkursu za Sufinansiranje proizvodnje domaćih dugometražnih igranih filmova.

Bursać je poznat po dugometražnim režijama „Tmina“ (2014) i „Afterparti“ (2017), dok je na prošlom Festu prikazan njegov kratki film „Varnica“ (2021).

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

 

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Adrenalin / Sergej Radović

Izvor FILM I TV

 

Continue Reading
Advertisement