Connect with us

Serije

Serija “Sisi”: Istorijski spektakl koji ne smete propustiti! Samo na kanalu Epic drama (VIDEO)

Od 26. decembra, nedeljom, u 21.00

Published

on

Ovog decembra na kanal Epic Drama, dom najboljih međunarodnih istorijskih drama, premijerno će biti prikazana – “Sisi”, potpuno nova serija iz šest delova u produkciji Story House-a. Ova raskošna serija daje novi i moderan pogled na život mlade muškarače Sisi, koja je postala carica Habzburškog carstva, stvarajući političku istoriju i postajući legenda na ekranu.

Ulogu carice Elizabete, čiji je izmišljeni lik ovekovečila nemačko-francuska glumica Romi Šnajder pedesetih godina prošlog veka, na nov način tumači švajcarsko-američka glumica u usponu Dominik Devenport (“Noćni voz za Lisabon”). Priča o ovoj revolucionarnoj carici odavno fascinira publiku, a sada je vreme da osvoji i srca i umove nove generacije u ovom novom i ambicioznom izvođenju, ispričanom iz moderne perspektive.

“Sisi”, raskošna, očaravajuća i relevantna serija, emitovaće se širom centralne i istočne Evrope samo na kanalu Epic Drama, ovog decembra, sa epizodama 1. i 2. premijerno emitovanim u nedelju 26. decembra u 21.00, i epizodama 3. i 4. u 21.00 u nedelju 2. januara i epizodama 5. i 6. u nedelju 9. januara, takođe, od 21.00.

Prva evropska zvezda, Sisi, sada ulazi u novu eru u ovoj fascinantnoj priči punoj intriga i strasti. Bezbrižna tinejdžerka zaljubljuje se do ušiju u moćnog i poželjnog čoveka, cara Franca, koga glumi Nemac Janik Šuman (“Centar mog sveta, Charité”). Ali, on ima neizgovorenu mračnu i opasnu stranu: ljubav koja nije suđena. Sisi mora da bira i prihvata izazov. Kroz ovu priču o odrastanju ona postaje samouverena, moderna žena, sposobna da donosi teške odluke, da se izbori sa gubitkom i na kraju da ispuni nezavisnu ulogu carice.

Usredsređena na odnos između ovog carskog para, Sisi, poznata kao najlepša žena u Evropi, bori se protiv strogog, čak i okrutnog režima na dvoru i za svoje ideale. Dok je Franc, ljubav njenog života, čovek čije emocije i osećanja potiskuje fasada strogog i brutalnog vladara Austrougarske. Dominik Devenport govoreći o svojoj novoj ulozi kaže:

– Kada pomislim na Sisi, ne vidim osobu u svom umu, već statuu, uzdignutu i isprepletenu mitovima. Srećna sam što imam priliku da joj dam svoj lik i glas i da je prikažem kao ljudsko biće: mladu ženu sa velikim snovima i snažnim osećanjima, koja se bori za sopstvene vrednosti.

Janik Šuman, o igranju svog lika, komentariše:

– Ono što mi je posebno uzbudljivo i izazovno u vezi sa ulogom Franca jeste kompleksnost lika. Balansiranje između bezosećajnog i sumornog sa jedne strane i simpatičnog i nevinog sa druge strane smatram svojim najvećim glumačkim izazovom.

Sisi, je savremeno oživljavanje ozloglašene priče o sazrevanju carice Habzburškog carstva i o mladim članovima carske porodice, rastrzanih između lične želje i političkih ograničenja, između moći i ranjivosti. Serija će biti premijerno prikazana [ekskluzivno] u centralnoj i istočnoj Evropi samo na kanalu Epic Drama, a po dve epizode biće emitovane nedeljom uveče u 21.00 od 26. decembra i prikazivaće se tri nedelje zaredom.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Beta Film

Advertisement