Connect with us

Serije

Simpsonovi 31. i 32. sezona: Ne propustite najnovije epizode na kanalu FOX

Od 15. decembra, radnim danima (po dve epizode) u 8.05

Published

on

“Simpsonovi”, najotkačenija porodica u svetu animiranih serija, nastavljaju da nas zasmejavaju od 15. decembra, radnim danima u 8.05 na kanalu FOX, u premijernoj 31. i 32. sezoni. Sa Homerom, Mardž, Bartom, Lisom, Megi i ostalim stanovnicima Springfilda družićemo se u nove 44 epizode.

U okviru 31. ciklusa, koji je poneo tri nominacije za Emi nagradu, obeležen je 30-godišnji specijal za Noć veštica i to baš simbolično – 666. epizodom. Nakon smrti Rasi Tejlor, koja je u “Simpsonovima” pozajmljivala glas Martinu Prinsu, bliznakinjama Šeri i Teri, i Uteru Zorkeru, producenti su na njeno mesto doveli Grej Grifin (Arsi iz “Transformersa”).

Ova sezona biće upamćena i po tome što je ugostila mnoge poznate ličnosti, među kojima su Džejson Momoa, Bob Odenkirk, Džejn Gudal, Skot Bakula (“Mornarički istražitelji: Nju Orleans”), Bini Feldstajn (“Impičment: Američka krimi priča”), Džim Parsons (“Štreberi”), Kevin Smit i Kejt Blančet. U prvoj “rundi” od 22 epizode, Bart i Homer postaće internet zvezde, nakon što snimak njihovog rvanja završi na društvenim mrežama. Lisa će se boriti protiv novog sistema kažnjavanja u školi i spasavaće kitove ubice, dok će se Mardž sresti oči u oči sa svojom dvojnicom i to na svadbi Artija Zifa

U 32. sezoni, u kojoj je emitovana jubilarna 700. epizoda, gospodin Berns obukao je specijalno odelo, promenivši lice, glas i telo, kako bi saznao ko stoji iza grafita na zidu njegove nuklearne elektrane, koji mu ruši reputaciju. Specijal za Noć veštica baviće se američkim predsedničkim izborima, a u jednoj epizodi čućemo i glas Olivije Kolman. Oskarovka je udahnula dušu fatalnoj Lili, koja je zavela svakog muškarca koga je upoznala, a ovog puta nameračila se na, verovali ili ne, Homera Simpsona!

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement