Connect with us

Bioskop

“The King’s man: Početak”, sa Brankom Katić, konačno stiže u bioskope

Od 13. januara film će se prikazivati širom Srbije

Published

on

Najnoviji trejler filma “The King’s Man: Početak” je stigao i čeka da započnemo divlji ples uz opake legende naše istorije. Da li se novi Kingsmen poigrava istorijom ili otkriva nove činjenice o evropskoj kraljevskoj lozi, spremni dočekajte 13. januar i saznajte odgovor.

Jedan čovek i njegov pomoćnik su u trci s vremenom kako bi zaustavili najopasnije zločince u istoriji koji prete da unište živote miliona ljudi.

Ris Ifans, koji stoji iza lika ruskog monaha Raspućina, o pripremi za svoju ulogu je rekao:

– Gledao sam Kozake kako igraju i u njima sam tražio inspiraciju, zaista su impresivni. Posle sam istraživao dublje i video da su njihovi plesni pokreti poput karatea, u sebi kriju želju za borbom. Bilo im je zabranjeno da se tuku, ali su kroz ples uspevali da prikažu taj žar. To mi je bilo fascinantno.

Nije greška u pisanju, naziv filma je iz dobro poznatog Kingsman promenjen  u King’s Man, što daje na misterioznosti, ali i nagoveštava ko je oformio i prvi angažovao najelegantniju obaveštajnu agenciju. Ovo je film koji prethodi dešavanjima iz ostvarenja “Kingsman: Tajna služba” i “Kingsman: Zlatni krug”.

Branka Katić, Rejf Fajns, Danijel Brul, Metju Gud i Stenli Tuči u do sada neviđenim ulogama koje obiluju humorom i akcijom i teraju vas da zaželite da je istorija baš onakva kako su je oni ispričali. Gledajte obožavane špijune od 13. januara u bioskopima širom Srbije.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement