Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 387. epizoda: ŠOK! Luka i Mila su NESTALI!

Una je očajna, Aleksa je u HAOSU! Mila ga je ostavila…

Published

on

Igra sudbine 387. epizoda koja se emituje u ponedeljak, 20. decembra od 20.00 na TV Prva vozi nas 200 na sat – pravo u haos. Sledi ono što niko nije očekivao i čemu se niko nije nadao. Može li se dogoditi nešto još gore od svih muka koje smo videli u dosadašnjim epizodama za porodicu Kanački? Ispostaviće se da može.

Kako smo već najavili nova epizoda donosi ostvarenje Brunerovog i Riterovog plana sa Milom. Ona će se naći na udarcu paklene pesnice zla, koja je rešila da Adu Kanački baci na kolena.

Po dolasku kući, Aleksa zatiče šokantnu poruku od Mile: Otišla sam. Nemoj me tražiti! Istovremeno, Una po kući traži Luku i ne shvata gde je nestao…​

Sve smo uvereniji da sledi ostvarenje naših najvećih strahova. Mila će zaista biti kidnapovana, a svi se pitaju gde je nestao Luka?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 387. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

 

Advertisement