Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE Milica Milša otkriva sve o trećoj sezoni! Da li je Vukašin MRTAV?

Hoće li se Ada i Ivan napokon pomiriti?

Published

on

Igra sudbine vraća se sa trećom sezonom i to već u februaru naredne godine, na radost gledalaca, ali i glumaca. Milica Milša koja u seriji koja već dve godine obara sve rekorde gledanosti tumači lik neuništive Ade Kanački gostujući u emisiji „Kec na 11“ otkrila je i kako će izgledati prva scena nastavka.

– Prva epizoda koju budemo videli u februaru biće smeštena tačno godinu dana nakon one koju ćemo videti na kraju druge sezone. Očekuje nas mnogo uzbuđenja, novih likova, tu su i stari. Dok sam čitala tekst sve vreme sam bila u šoku zbog svega što će se događati u nastavku. A mnogo sam se i smejala. Ovog puta biće mnogo komedije – poručila je Milica Milša, otkrivši da će pojačanje u novoj sezoni biti i Sloba Stefanović, koji će kako Milica kaže, glumiti fitnes instruktora oko kojih će se lomiti srca mnogih devojaka.

A kada je reč o glumcima koji su bili u fokusu prva dva nastavka, a o čijem se odlasku šuška, Milša je potvrdila da Višnje neće biti u novim epizodama, ali i da je Ada Kanački i dalje bezbedna.

– Vukašin je tu. Nije nestao. I dalje je Adina desna ruka i saveznik.

A hoće li se pomiriti sa Ivanom?

– E, to ćemo tek videti. Šta biste vi voleli – šaljivo je upitala Boška Jakovljevića Milica Milša koji joj je odgovorio da on uvek veruje u ljubav.

Glavne uloge u seriji Igra sudbine igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs/K1

 

Advertisement