Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 388. epizoda: ŠOK! Nikša Korlat hoće da sruši PANČETINU KUĆU! Evo i ZAŠTO!

Ispostavilo se da Nikša ipak nije dobar

Published

on

Igra sudbine 388. epizoda koja je na programu TV Prva u utorak, 21. decembra od 20.00 donosi nam nekoliko veliko izenađenje. Tačnije, ne jedno već više njih. A mi ćemo se pozabaviti tim iznenađenjima onako kako red nalaže – od početka.

Mila je nestala, to svi znamo. Ono što ne znamo jeste da li je poruka koju je ostavila istinita ili ne. Kako bi i sam to razjasnio, Aleksa očajan ispituje Unu da li zna nešto o Milinom odlasku. Ona priznaje da joj se Mila poverila, pre odlaska. Šta li joj je to Mila rekla?

Za to vreme Višnja se tajno sastaje sa Marinkom, koji joj priznaje da čini sve kako bi pronašao njeno dete. Ljubav se ponovo rađa među njima. Višnja shvata da Marinkova krivica u svemu nije toliko velika koliko je ona to doživljavala.

Do Pančete dolazi informacija da je Nikša Korlat misteriozni investitor koji ima plan da sruši njenu kuću.

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 388. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

 

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor FILM I TV

Advertisement