Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 77. epizoda: Elena hoće da RASKRINKA ZORU! Evo i KAKO!

Elena više ne veruje Petru! Sumnjiv joj je zbog Zore

Published

on

Kolo sreće 77. epizoda je na programu TV Prva u utorak, 21. decembra od 21.00, a u nastavku ćemo konačno saznati dokle je Zora iliti Lena spremna da ide u ostvarenju svog plana.

Kao što smo videli u prethodnoj epizodi, Petar i Zora završavaju u strasnom zagrljaju. Ono što Petar ne zna to je da Zora u stvari i nije Zora, i da ima pakleni plan. Doktorka Zora završava u Petrovoj sobi. Iako joj je teško, odlučuje da ide do kraja. Međutim, u Petrovu sobu ulazi neočekivan gost. U sobu upada Elena.

Za to vreme Spasa prvi put ozbiljno razgovara sa Jelisavetom.  Objašnjava joj da sada traži svoj put i da će uraditi sve da i njega neko voli, pošto za nju nije nikad bio dovoljno dobar.​

Glavne uloge u seriji Kolo sreće tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO: ALEKS IGO – Nova krimi drama na kanalu FOX Crime

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Izvor Film i TV

 

Advertisement