Connect with us

Domaće serije

Evo da li ćemo seriju IGRA SUDBINE gledati u novogodišnjoj noći!

TV Prva nam je spremila veliko iznenađenje! A evo i koje!

Published

on

Igra sudbine korak po korak sve je bliže finalu. Poslednje epizode, međutim, nećemo gledati ove godine, već one biti emitovane negde sredinom januara naredne godine čime će i zvanično biti stavljena tačka na drugu sezonu serije. Ipak, pitanje je hoće li nas porodica Kanački ispratiti i u najluđu noć?

Po rasporedu, TV Prva te večeri, u petak, 31. decembra, trebalo bi da emituje 396. epizodu. A hoćemo li je gledati? Ili će  na programu ipak biti prigodan novogodišnji šou? Prema dostupnim programskim šemama za najluđu noć i doček nove 2022. godine na programu TV Prve neće biti samo jedna već čak dve epizode serije „Igra sudbine“!

TV Prva na taj način obožavaoce kultne sapunice častiće sa njima najdražim poklonom.

Za to vreme pratimo aktuelna dešavanja u epizodama koje se trenutno emituju.

Riter je očigledno ucenio Milu. Pretpostavljamo da joj je poslao snimke kako snajper cilja prvo u Nadu i Ružu, a zatim i u Aleksu. Da ih ne bi ubio, MIla je morala da pristane da obavi nešto za njega. I kao što smo videli, Mila je pristala na taj dogovor, jer nije imala drugog izbora.

Postavlja se pitanje – na šta je to Mila pristala? I to isto pitanje ona postavlja Riteru, sa pištoljem uperenim pravo u njegovu glavu?

Međutim, da se prvo pozabavimo Pančetom. Van sebe od besa zbog priča o rušenju, Pančeta upada kod Ade u kuću i posle par reči upućenih nesuđenoj kumi, nasrće na investitora Nikšu. Posle incidenta sa Riterom, Sofija se poverava Zvonimiru rečima da imaju posla sa ozbiljnim psihopatom. U međuvremenu, Mila poteže pištolj na Ritera i zahteva da joj kaže šta još hoće sada kada je ispunila sve njegove zahteve…

Glavne uloge u seriji Igra sudbine igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

Advertisement